Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanat sezonu başlıyor

Giresun Belediyesi, kültür sanat

Giresun Belediyesi, kültür sanat faaliyetleri kapsamında film gösterimlerinden konserlere, söyleşilerden festivallere toplumun her kesimine yönelik etkinlikler için dolu dolu bir program hazırladı.

Kültür ve sanat etkinliklerine büyük değer veren ve her geçen gün yeni bir program ile vatandaşları buluşturan Giresun Belediyesi, 2022-2023 Kültür Sanat Sezonu açılışı için renkli bir program oluşturdu. 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de belediyenin kullanımına tahsis edilen gümrük binasındaki Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde açılış gecesi düzenlenecek. Gecede sanatçı Onur Şan sahne alacak. Kültür ve sanat gönüllülerinin heyecanla beklediği kültür sanat sezonunda; tiyatro günleri, sergiler, konserler, fuarlar, festivaller, söyleşiler ve halk dansları gibi etkinlikler yer alırken, programlara tüm Giresunlular davet ediliyor.

ŞENLİKOĞLU HERKESİ DAVET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kültürün, bir toplumun sahip olduğu maddi ve manevi birikimlerinin tümü olduğunu söyledi. Şenlikoğlu, “Her şeyin en iyisine layık Giresun’umuzda fark yaratmaya devam ediyoruz. İnsan kendi kültürel mirasını, birikimini öğrenir, yaşatır ve kendisinden sonra gelen kuşaklara aktarır. Böylece toplumun kültürü, sanatı, eserleri gelişerek geçmişle gelecek arasında bir köprü işlevi olma özelliği görür. Bizler de Giresun Belediyesi olarak kültür ve sanat miraslarına sahip çıkmayı her daim görev ediniyoruz. Tüm hemşehrilerimizi dolu dolu geçecek kültür sanat etkinliklerimize ve açılış gecemize davet ediyorum” şeklinde konuştu.