Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonluk primi için destek bekleniyor

Giresunspor’dan şampiyonluk primi konusunda

Giresunspor’dan şampiyonluk primi konusunda yapılan açıklamada; “Giresunsporumuzun zor durumlarda almış olduğu başarıya ortak olmak için şehrimizin kurum ve kuruluşlarının ciddi anlamda reaksiyona geçmesini bekliyoruz” denildi.

TFF 1. Lig’de tarihi bir başarıya imza atarak 44 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Giresunspor’un şampiyonluk primlerinin ödenmesi noktasında yeşil beyazlı kulüpten önemli bir açıklama yapıldı.

Giresunspor’dan dün konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Ticaret Borsası, Fındık Borsası, İhracatçılar Birliği gibi şehrimizin iş dünyasındaki temsilci kurumlarının; Giresunsporumuzun şampiyonluk primleri ile ilgili sessiz kalması ve destek vermemesi bizi derinden üzmüştür.

Giresun şehri şampiyon olmuş ve Süper Lig arenasında boy gösterecektir, bunun ne kadar büyük bir fırsat olduğunu artık anlamamız gerekiyor. Giresunsporumuzun zor durumlarda almış olduğu başarıya ortak olmak için şehrimizin kurum ve kuruluşlarının ciddi anlamda reaksiyona geçmesini bekliyoruz.

Şehir olarak bu arenada kalıcı olmak için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekmektedir. Giresun Ticaret ve Sanayi Odasının, Ticaret Borsasının, Fındık Borsasının, İhracatçılar Birliğinin başkan ve üyelerinin yanımızda ve bizle birlikte olduklarını görmek arzusu içindeyiz.”