Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon kızlardan Mehmetçiğe selam

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da düzenlenen Hentbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası'nda şampiyon olan kız takımı, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe asker selamıyla destek oldu.

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hentbol Cumhuriyet Kupası Turnuvası'na farklı kategorilerde 12 takım katıldı.

Mini Mini Kızlar kategorisinde şampiyon olan Şehit Bülent Gider Ortaokulu Kız Takımı, kupayı aldıktan sonra asker selamı verdi.

Kastamonu Hentbol İl Temsilcisi Yardımcısı Cengiz Kesici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu'da hentbol altyapısını gelişmesi için çok sayıda çalışma yaptıklarını söyledi.

Turnuvada 12 takımın yer aldığını dile getiren Kesici, "Turnuvaya ortaokul ve ilkokullardan 12 takım katıldı. Farklı kategorilerde mücadele yapıldı. Çok güzel bir turnuva oldu. Bu turnuvayı, tüm askerlerimiz, şehitlerimize ve gazilerimize armağan ediyoruz." dedi.

Şehit Bülent Gider Ortaokulu Kız Takımı antrenörü Bülent Alaz ise Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla turnuvanın düzenlendiğini belirterek, "Mini Mini Kızlar kategorisinde 5 takım mücadele etti. 6 aylık bir takım olmamıza rağmen güzel bir başarı elde ederek şampiyon olduk. Kızlarımız kupa töreninde asker selamı vererek bize de bir sürpriz yaptı. Bu duyarlı davranışlarından dolayı onları kutluyorum." diye konuştu.

Sporculardan Ecem Naz Yalçın da 5. sınıf öğrencisi olduğunu kaydederek, "Çok çalışıp bu turnuvaya katıldık. Kısa sürede şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Asker abilerimizin yanında olduğumuzu göstermek için kupayı alırken asker selamı verdik." ifadelerini kullandı.