Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sainz’e büyük iş düşüyor

Süper Lig’in ilk haftasında

Süper Lig’in ilk haftasında Çotanak Spor Kompleksi’nde Adana Demirspor’a mağlup olan, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Galatasaray’ı yenen Giresunspor, üçüncü haftada cumartesi günü kendi evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. İlk hafta Başakşehir’e 4-0, ikinci haftada Fenerbahçe’ye kaybeden Kasımpaşa’yı, iyi analiz eden Teknik Direktör Hakan Keleş ve kurmayları, oyun planını büyük ölçüde belirledi. Rakibi hücum silahlarıyla yıkmaya karar veren Hakan Keleş, lige müthiş başlayan ve her iki maçta da gol atan yeni transfer Borja Sainz’e güveniyor.

HIRSLI VE İSTEKLİ TAVRINDAN MEMNUN

Keleş, ileri uçta görev vereceği Bajic’in yaratacağı boş alanları iyi değerlendirmesi için Borja Sainz’i ona daha yakın oynatmayı planlıyor. Antrenmanlarda hırslı ve istekli bir görüntü sergileyen Sainz, hocası Hakan Keleş’e takımına maksimum katkı vereceğini ve yine gol atmak istediğini bildirdi. Yeşil-beyazlılar’ın teknik adamı, İspanyol kanat oyuncusunun istekli tavırlarından oldukça memnun.

İYİ BİR İKİLİ OLUYORLAR

Teknik Direktör Hakan Keleş’in hücum yollarında en önemli silahları, şüphesiz ki Sainz ve Serginho. Bu ikili zaman zaman maç içerisinde kanat değiştirerek, ileri uçta ceza sahasının içerisine daha çok girerek etkili olmaya çalışıyorlar. Oyun yapıları birbirine benzeyen her iki oyuncu da süratine ve bileklerine çok hâkim durumda. Hem saha içerisinde hem de dışarıda iyi bir ikili olan Serginho ve Sainz, taraftarlarında vazgeçilmezi oldu.