Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAĞLIKTA YENİ DÖNEM

Giresun’da sağlık alanında yeni

Giresun’da sağlık alanında yeni dönem 2 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Devlet Hastanesi Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi adı altında hizmetini sürdürecek. Göz ve Fizik hastaları Nizamiye’deki (1. Nolu sağlık Ocağı arkası) binada hizmet verirken burası aynı zamanda semt polikliniği gibi kullanılacak.

Giresun’da sağlık alanındaki yeni dönem 2 Ocak 2017 Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Bugüne kadar hizmetlerini Teyyaredüzü’ndeki ana binasında sürdüren İlhan Özdemir devlet hastanesi GRÜ ile yapılan ikili anlaşma ile Nizamiye’deki GRÜ Tıp Fakültesi binasını da ek bina olarak kullanıma açacak.

GÖZ HASTALIKLARININ TAMAMI NİZAMİYE’DEKİ BİNADA

GRÜ Tıp Fakültesi Hastanesi olarak kullanılan Nizamiye Mahallesi’ndeki(1.nolu sağlık ocağı arkasında) bina da tüm göz poliklinikleri hizmet verecek. Devlet hastanesine gidecek göz hastalarının tedavileri ve poliklinikleri burada yapılacak. Nizamiyedeki bina aynı zamanda semt polikliniği gibi kullanılacak.

HANGİ ALANLARDA POLİKLİNİK YAPILACAK

Nizamiye Mahallesindeki ek hizmet binasında göz hastalıklarının yanı sıra, Fizik Tedavi, Kulak Burun Boğaz, Ortepedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Nöroloji, Üroloji, Dahiliye, Cildiye, Enfeksiyon, Kardiyoloji, Psikiyatri poliklinikleri hizmet verecek.

TIP FAKÜLTESİ HOCALARI DA GÖREVDE

Sağlık alanındaki en büyük yenilik ise Tıp Fakültesindeki öğretim üyelerinin de Devlet Hastanesinde poliklinik hizmeti vermeye başlaması olacak. Profesör Doçent ve Yardımcı Doçentler Devlet Hastanesi ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde de görev yapacaklar.