Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlık Hizmetlerinde İletişim” eğitimi sürüyor

“Sağlık Hizmetlerinde İletişim” eğitimi

“Sağlık Hizmetlerinde İletişim” eğitimi yeni Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine taşınma öncesinde gerçekleştirilmeye başlandı.

Hastanede çalışan personellere, hastalar ve çalışanlar arasında daha etkili bir iletişim sağlanması için Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Öğr.Üye. Nurullah Çalış ve Dr. Öğr.Üye. Emel Bahadır Yılmaz tarafından “Hasta Çalışan İletişimi” eğitimi pandemi kurallarına uyularak Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir salonunda verilmeye başlandı. Giresun Üniversitesi tarafından tahsis edilen servislerle üniversitenin en büyük salonunda pandemi kurallarına uygun olacak şekilde küçük gruplar oluşturularak program dahilinde bu gruplara eğiticiler tarafından aynı eğitim tekrarlayan seanslar şeklinde verilmeye devam ediliyor.

Hastane Eğitim Birimi sorumlusu Dr. Ayşegül Torun Göktaş, Uzm. Hemşire  Emine Apaydın, Işıl İbas ve Ayşe Gemicioğlu koordinatörlüğünde eğitimler yürütülüyor.

Başhekim Doç. Dr. Atilla Çıtlak verilen eğitimi yerinde gözlemleyerek, “Çalışanlarımızın hastalarımız ile etkin bir iletişim kurması hem hastalarımızın hem de çalışanlarımızın memnuniyeti için son derece önemlidir. Bu kapsamda bu eğitimler çalışanlarımıza katkı sağlayacaktır.  Tüm çalışanlarımızın düzgün ve etkin bir iletişim kurması için ve onların iletişim becerilerini daha da arttırmak  için sürekli eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz. Bizleri bu konuda her zaman destekleyen , bu eğitim için de her türlü desteği sağlayan sayın rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a teşekkür ederiz” dedi.