Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sabri Öztürk’ten revizyon imar planına tepki!

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, düzenlediği basın toplantısında imar revizyon imar planı üzerinden Giresun belediye Başkanı Kerim Aksu’ya yüklendi. Öztürk, imar revizyon planı ile çarpık kentleşmenin önünün açıldığını ileri sürdü ve Tor burnu ile Rus Pazarı arsalarına yapılan yüksek katlı binaları eleştirdi.

Öztürk, Başkan Aksu’ya çağrıda bulunarak” bu yanlışlardan hemen dönün, bu uygulama Giresun çocuklarına, Giresun’un geleceğine zarar veriyor” dedi. Öztürk, belediyenin gayrimenkullerinin de haraç mezat satıldığını iddia ederek, “Geçmişte bunu eleştiren Belediye Başkanı şimdi belediyenin gayrimenkullerini elden çıkarıyor” diye konuştu.

MEHMET YILDIRIM

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, meclise gittikten sonraki ilk basın toplantısını dün gerçekleştirdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı ile bazı AK Partili yönetim kurulunun üyelerinin de katıldığı toplantıda milletvekili Sabri Öztürk ağırlıklı olarak imar revizyon planı üzerinden Belediye Başkanı kerim Aksu’ya ağır eleştiriler getirdi.

“REVİZYON PLANI ÇARPIK KENTLEŞMEYİ TETİKLİYOR”

Milletvekili Sabri Öztürk, Belediye Meclisinde CHP’li üyelerin oyları ile kabul edilen imar revizyon planının çarpık kentleşmeyi tetiklediğini öne sürdü ve bu yanlıştan hemen vazgeçilmesini istedi. Öztürk, “Rus Pazarı ile Tor burnuna yapılan binaları çarpık kentleşmeye örnek gösterdi.

“GİRESUN UN GELECEĞİNE ZARAR VERİLİYOR”

Sabri Öztürk, yeşil alanların imara açıldığını söyleyerek buna yakında boşaltılacak olan Doğumevi binası ile arsasını gösterdi. Öztürk, “Bu şark kurnazlığını, hokkabazlığı bıraksınlar, Giresun çocuklarına, Giresun’un geleceğine zarar veriyorlar” dedi.

“ARSALAR HARAÇ MEZAT SATILIYOR”

Belediye Başkanı kerim Aksu’nun geçmişte meclis üyesi iken satışa çıkarılan belediye taşınmazlarını eleştirdiğini belirten Sabri Öztürk, “Şimdi başkan belediyenin gayrimenkullerini haraç mezat satıyor, bu yanlıştan hemen dönmeli” diye konuştu.