Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ra­ma­zan Etkinlikleri Ata­türk Mey­da­nı’nda

Gi­re­sun Be­le­di­ye­si her yıl

Gi­re­sun Be­le­di­ye­si her yıl ge­le­nek­sel ola­rak dü­zen­le­di­ği Ra­ma­zan Ayı akşam prog­ram­la­rı­nı, bu yılda Ata­türk Mey­dan’ında ger­çek­leş­ti­ri­yor.
Ra­ma­zan Ayı prog­ram­la­rı ilk gü­nün­de, Gi­re­sun Be­le­di­ye­si Kon­ser­va­tu­va­rı­nın Fasıl ve Sanat Mü­zi­ği din­le­ti­si ile baş­la­ya­cak.
Her akşam bir prog­ra­mın ger­çek­le­şe­ce­ği Ra­ma­zan Ayı et­kin­lik­le­rin­de Kon­ser­ler, Med­dah, Gölge Oyunu, Ha­ci­vat Ka­ra­göz, Ke­loğ­lan, Nas­red­din Hoca, Aşuk Maşuk, Se­vim­li Kah­ra­man­lar Dans Gös­te­ri­si, Kıs­sa­dan Hisse Hi­ka­ye, Kukla Gös­te­ri­si, İstan­bul Be­ye­fen­di­si, Ma­sal­cı Baba, Balon Show, İbiş, Ka­vuk­lu Pi­şe­kar prog­ram­la­rı ya­pı­la­cak.
Üç ünlü sa­nat­çı da Gi­re­sun’a ge­le­rek kon­ser ve­recek. 11 Mayıs Cu­mar­te­si Orhan Ha­kal­maz, 25 Mayıs Cu­mar­te­si Esat Ka­bak­lı ve 1 Ha­zi­ran Cu­mar­te­si Aze­rin Ata­türk Mey­da­nı’nda müzik se­ver­ler­le bu­lu­şa­cak.
Saat 20:30 ile 21.30 ara­sın­da çocuk prog­ram­la­rı ya­pı­la­cak­ken, mü­zik­li et­kin­lik­ler ve kon­ser­ler te­ra­vih na­ma­zın­dan sonra saat 22:30’da baş­la­ya­cak.