Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parmak iziyle kontrol sistemleri

Çoğu sektör dalının yoğun

Çoğu sektör dalının yoğun olarak ihtiyacı haline dönüşen ve taleplerin artmasına sebebiyet veren parmak iziyle takip sistemleri firmaların personellerinin giriş ve çıkış saatlerini belirlemesine yardımcı olmaktadır. Kullanıldığı alanlar arasında yemekhane geçiş, personel devam kontrol sistemi, öğrenci yoklama, üye takip gibi pek çok alanda takiplerin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sistem bizlere sunmaktadır. Parmak iziyle takip sistemlerinde birçok ürünleri kontrol edebilirsiniz Bunlar neler olduğuna bakacak olursak,

Parmak iziyle personel takip sistemi,

Parmak iziyle kapı geçiş kontrol,

Parmak iziyle öğrencilerin kontrolleri,

Parmak iziyle üyelerin takibini rahatlıkla gerçekleştirebilmektir.

Firmaların kartlı geçiş sistemlerine göre daha uygun ve faydalı gördükleri parmak iziyle geçişler, giriş çıkışların denetlenmesi ve işyeri veriminin artması açısından önemlidir. Firmaların sarf maliyetlerini ortadan kaldırmaya yarayan bu sistemler sayesinde artık pek çok takip amacı doğuran unsurlar kolaylıkla firma bünyesine ulaşılarak haberdar edilmektedir. Parmak izlerinin tanımlanmasın  ardından parmak iziyle girişler yaşanılarak ortamın güvenliği de sağlanmaktadır.

Parmak yapıları herkesin bir farklılık içerdiği için parmak izine dayalı şifreleme yöntemi de çok kolay bir şekilde gerçekleşmiş olur. Parmak izi kayıt cihazlarına bir defa tanıtılmasının ardından giriş ve çıkışlar kontrol altında tutulmaktadır. PERKOTEK Parmak izi sistemleri fiyatları piyasa değerlerinde oldukça uygun fiyatlardan satışa sunularak ihtiyaç duyulan birçok alana takdim edilmektedir. Böylelikle birçok takip sürecini ele almamıza ve kontrollerin düzenli bir şekilde gerçekleşmesinde bu tür biyometrik sistemlerin önemi oldukça fazladır.