Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk, “Söz verdik yapıyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Kasım seçim öncesinde AK Parti’nin seçim beyannamesindeki verdiği taahhütleri yerine getirmeye başladığını söyledi.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “AK Parti 1 Kasım’da Türk Milleti’ne yönelik vaatlerini yerine getiriyor.  1 Kasım’da milletimizin AK Parti’ye vermiş olduğu destekler, milletimize hizmet olarak geri dönüyor” dedi.
Milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Kasım seçim öncesinde AK Parti’nin seçim beyannamesindeki verdiği taahhütleri yerine getirmeye başladığını söyledi.
Hükümetin  ‘2016 Eylem Planı’nı bir haftada hayata geçirmeyi planladığı 4 kararname ve 1 yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandığına vurgu yapan Öztürk, “Kamuoyunda ‘Müjde Paketi’ olarak anılan paketle, genç girişimcilere 100 bin, esnafa 30 bin lira­ya kadar faizsiz kredi desteği ve 14 Aralık 2015 tarihli “Çeyiz Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikle ilgili ailenin ve dinamik nüfus yapısının korunması programını uygulamaya koyuyoruz” diye konuştu.
Milletvekili Öztürk, paketin içeriği ile ilgili şunları söyledi: “Müjde paketi içerisinde gençlere 100 bin, es­nafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verilmesi ve ayrıca çiftçilere de sera desteği sağ­lanacak. Bu kapsamda esnaf ve sanatkarla­rın makine, ekipman ve demirbaş alımları, işleri modernizasyonu veya ham madde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar faizsiz kredi kullanabilecek. Bu imkândan bakiyesi 1 Aralık 2015 tarihine devreden kredi borcu bulunanlar yararlanamayacak. Ayrıca, KOSGEB tarafından sağ­lanan hibe ve faizsiz kredi desteğinden yararlananlar hariç, KOSGEB Girişimcilik Destek Programını bitiren, başvuru tarihinde 30 yaşını tamamlamamış genç girişimci esnaf ve sanatkârlarına KOS­GEB tarafından onaylanan projelerini bankaya sunmaları durumunda 100 bin liraya kadar faizsiz kredi kullandırılabilecek.”
“YENİ TÜRKİYE’Yİ İNŞAA EDİYORUZ”
“Yeni Türkiye’nin inşasını hep birlikte yapıyoruz” diyen AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, açıklamasında şunları kaydetti: “Sorunların çözümsüz kaldığı bir Türkiye değil, sorun çıkmadan pozitif yaklaşımlarla Ülkemizin geleceğini, gelecek 4 yılı değil 100 yılı düşünerek adımlarımızı atıyoruz.
Bu kapsamda AK Parti Hükümetleri döneminde esnaf, çiftçi ve gençlerimizin destekleyerek ülkemizin kalkınması için ailenin huzuru, mutluluğu ve refahı ile doğrudan ilişkilidir. Gençlerimize evlilik hayatına destek vererek ailelerini kurulmasında Adalet ve Kalkınma Partisi her zaman gençlerimizin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir.”