Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özel İdare’yi paramparça ettiler!”

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, İl Özel İdare Hizmet binasının elden çıkarılmasının ardından idare hizmetlerinin 5 parçaya bölündüğünü vatandaşların perişan edildiğini söyledi.

CHP Giresun İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Mehmet yılmaz, meclisin Şubat ayı çalışmalarına başlaması nedeniyle gündem dışı yaptığı konuşmada, otel olarak verilen İl Özel İdaresi Hizmet binasının 5 parçaya bölündüğünü ve hizmet yönünden Özel İdarenin paramparça edildiğini söyledi.  Yılmaz, mecliste yaptığı konuşmasında İl Özel İdaresi Hizmet binasının encümen tarafından 25 yıllığına kiraya verildiğini, CHP grubunun ret oyuna karşılık yasalara aykırı biçimde kiralama süresinin 30 yıla çıkarıldığını da kaydetti.
“ORTAYA PARÇALANMIŞ 5 KURUM ÇIKTI”
Mehmet Yılmaz, kendisine hizmet binası arayan Özel İdareden paramparça bir kurumun ortaya çıktığını belirterek” 5 parçaya bölünen bu kurumla işi olan köylülerimize ve Muhtarlarımıza Allah kolaylık versin” dedi. CHP grubu olarak uygulamasına başlanan yeni organizasyonu doğru bulmadıklarını da kaydeden Mehmet Yılmaz, “İl Özel İdaresinin tek binada, tek çatı altında birleştirilmesini istiyoruz ve umuyoruz” şeklinde konuştu.