Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel İdare Binası takas edildi

İl Özel İdaresi Hizmet

İl Özel İdaresi Hizmet binasının yüzde 69’u Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verildi. Takas anlaşmasıyla İl Özel İdaresi eski SSK Hastanesinin bulunduğu arazi, Gedikkaya’daki eski Petrol Ofisi Dolum tesisleri arsasının da içinde bulunduğu 9 parça arsa ve taşınmazı aldı. Bakanlık ayrıca Özel İdare’ye 5 milyon lira da nakit verdi

Giresun İl Özel İdaresi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında yapılan görüşmeler sonunda Teyyaredüzü Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan 9 katlı yeni hizmet binasının yüzde 69’luk hissesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verildi. Takas anlaşmasına göre Teyyaredüzü Mahallesindeki eski SSK arazisi, Gedikkaya mahallesindeki eski Petrol Ofisi Dolum Tesislerinde bulunan arsa, Teyyaredüzü Mahallesinde Jandarmanın bulunduğu yerdeki arsa da İl Özel İdaresine verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca Bulancak, Keşap, Aksu, Barça köyü ve Kavaklar da bulunan arsaları da İl Özel İdaresine verdi.

ŞAHİN: “KARLI BİR TAKAS OLDU”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan takas konusunda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, “Bizim açımızdan çok karlı bir takas oldu. Yapılan anlaşma ile mevcut hizmet binasının ilk 4 katı bizim mülkiyetimize geçti. Bina ve arsa için 80 milyon lira değer tespiti yapıldı. Buna karşılık eski SSK Hastanesi ve Petrol Ofisi Dolum Tesislerindeki arsa gibi iki değerli yeri de almış olduk” dedi.