Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olgun Aydın’dan Giresunspor’a 200 bin lira bağış

Aydın; “Ben başta olmak

Aydın; “Ben başta olmak üzere şöyle bir kampanya başlatalım ve ismi de; ‘Biz Giresunluyuz’ olsun. Giresunspor’da başkanlık yapmış yaşayan tüm başkanlar 200 biner TL bağışta bulunalım. Ben kendi adıma 200 bin TL bağışla bu kampanyaya başlıyorum.”

Giresunspor’un eski kulüp başkanı Olgun Aydın, TFF 1. Lig’de 10 maçtır yenilmeyen, son 6 maçını da gol yemeden kazanan Giresunspor’un, hiç olmadığı kadar Süper Lig’e yakın olduğunu söyledi.

Giresunspor’da yaşanan son gelişmeler hakkında ricamızı kırmayarak gazetemize çok özel açıklamalar yapan Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Giresunspor, son dönemlerin en iyi takımına sahip. Giresunspor’un hocası Hakan Keleş hem kendi ismiyle hem Giresunspor ismiyle bir tarih yazıyor. Giresunspor yönetimi de çok zor şartlarda bir kulüp almalarına rağmen oldukça başarılı işlere imza atıyor.

Giresun şuanda çok büyük bir kapının eşiğinde ve bu eşikten geçmeliyiz. Giresun şehri için Giresunspor cidden çok büyük önem taşıyor. Yeni stadyumumuz yapıldı, yapanlardan, sebep olanlardan Allah razı olsun. Yeni tesisimiz yapıldı, yapanlardan, sebep olanlardan Allah razı olsun.

Şuanda Giresunspor’un sadece desteğe ihtiyacı var. Giresunlular genelde yan yana gelmezler. Birlik ve beraberlik konusunda başka şehirler kadar iyi değildiriz. Ama bu demek değildir ki bu hep böyle gitmeli. Bunu değiştirmek için önümüzde çok büyük bir fırsat var. Gelin hep beraber olalım, hep birlikte Giresunspor’a destek verelim, Giresun şehrine lig atlatalım, sadece Giresunspor’a değil.

Şuanda Giresunspor’un transfer tahtası kapalı. Bu tahtanın açılıp, şuana kadar bütün dünyadaki Giresunluları sevindiren bu futbolcu ve hocaların alın terleri ödenmeli. Ödenmeli ki bu yolda onlar bizi taşımaya sevindirmeye devam etsinler.

Duyuyorum gerek başkanımızdan ve yöneticilerimizden başta Sayın Nurettin Canikli olmak üzere, Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı, Valimiz Enver Ünlü ve Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Allah hepsinden razı olsun.

Bizde dünyaya gösterelim; Giresunlularda yan yana gelebilir, Giresunlularda güç olabilir, birbirini destekleyebilir, küslüğü ve dargınlığı bir kenara bırakıp Giresunlularında birlikte çok güçlü olabileceğini tüm dünyaya gösterelim.

Bunu yürekten söylüyorum. Giresun şehri bana hiçbir şey vermedi. Giresunspor’da bana hiçbir şey vermedi. Bilakis benim 5-10 yılım gitti. Ben Giresun’a ve Giresunspor’a girmeseydim hayatımda 5-10 yıl daha bugün cebimde olacaktı. Ama buna rağmen Giresun bizim şehrimiz, doğduğumuz yer, atalarımızın doğduğu yer, çocuklarımızın ‘nerelisiniz’ dediklerinde ‘Giresunlu’ diyeceği yer. İlimize ve ilimizin değerlerine sahip çıkalım.

Çinlilerin bir atasözü var; ‘Karanlığa küfredeceğine bir tane mum yak.’ Çünkü küfür etmek, kızmak, darılmak hiçbir sorunu halletmez. Ben başta olmak üzere şöyle bir kampanya başlatalım ve ismi de; “Biz Giresunluyuz” olsun. Giresunspor’da başkanlık yapmış yaşayan tüm başkanlar 200 biner TL bağışta bulunalım. Ben kendi adıma 200 bin TL bağışla bu kampanyaya başlıyorum.

Kulüp başkanlarından sonra bu kulüpte yöneticilik yapmış insanlar da kendi imkanlarıyla bu kampanyaya destek olsunlar. Biz bu kulübe hizmet etmiş insanlar olarak bu yola ilk ışık tutan insanlar olalım. Ve dünyada bütün Giresunluların bu kampanyaya katılmasını sağlayalım.

Ha ben bir limit koymuş gibide olmak istemiyorum. Hali vakti yerinde olan vardır, olmayan vardır, az demeden çok demeden dünyadaki bütün Giresunluların imkanları çerçevesinde bu kampanyaya katılımlarına vesile olalım.

Şampiyonluklar çok kolay elde edilen bir şey değildir. Hep beraber yan yana gelerek, hep beraber isteyerek şampiyon olunuyor. Bütün Giresunlulardan bir kardeşleri olarak rica ediyorum, gelin Giresunluların yan yana gelebileceğini tüm dünyaya gösterelim ve Giresun’a her anlamda lig atlatalım. Göreceksiniz ondan sonrası kendiliğinden gelecek.”