Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okey Oyna

Okey oyna, her zaman

Okey oyna, her zaman çok sevilen bir oyun olmuştur. Bu oyun oyun odaları içerisinde en çok oynanan oyunların başında gelir. Gerçek hayatta düz okey oynayan çoğu insan da internet ve teknolojinin gelişimi ile beraber okey oyna sitesine alışmış ve site üzerinde uzun saatler oyun oynamaktadır. Çoğu insan kuralları tek seferde oynadıktan sonra kavradığını ve bildiğini zanneder ama kuralları öğrenmek bu kadar kolay değildir. Oyunun en önemli noktası oyun sırasında hesaplama yapabilmektir. Bu sayede amaç oyunu bitiren kişiyi belirlemede puanların rolünü görmektir. Bu oyun kolay ve zihinsel beceri gerektirmeden, pratiklik kazanılarak kolay bir şekilde oynanılabilir ve kazanılabilir bir oyundur.

Bedava Okey Oyna

Okey Oyunu, sırasında takımdaki her oyuncuya on dört adet taş verilir. Farklı olarak sadece bir kişiye on beş adet taş verilir. Bunun bir sebebi vardır. Nedeni ise oyunu bir kişinin başlatması gerektiğidir. Bu yüzden bir kişiye bir adet fazla taş verilmelidir. Bedava okey oyna sırasında taşlar farklı renklerdedir. Bunlardan renkli olanlar siyah, sarı ve kırmızıdır. Her taşın bir diğer eşi vardır. Amaç hepsini bularak sizin istekanız için doğru seçimler yapıp onları bitirmektir. Oyunda ister bireysel bir şekilde mücadele edebilir isterseniz ise kendinize bir okey eşi seçebilirsiniz. Bu sayede oyun esnasında ikişerli takımlar oluşacaktır bu da kazanmanız için daha rahat bir yol sunar.

Online Okey Oyna

Okey Oyna, gerçekte ve mobil tabanlı uygulamalar kapsamında da oynanabilir. İkisi arasında kurallar açısından büyük farklılıklar yoktur. İkisi için de taş adedi yüz altı adettir. Değişen tek şey bir üyelik oluşturarak oyuna giriş yapabilmek ve kazandığınız ekstra puanları bir sonraki oyunlara rahat bir şekilde taşıyabilmektir. Birçok online okey oyna türü vardır. Bunlardan bazıları eşli, tekli, mynet okey, online okey gibi türlerdir. Seçtiğiniz türde okey oynamak için belli bir süre ve zamana ihtiyacınız yok. İstediğiniz her an ve zamanda rastgele kişi ve ya arkadaşlarınızla rahatça internet üzerinden erişiminizle bu zevke tabii olabilirsiniz.

Canlı ve Online okey oyunlarını oynamak için maksatokey.com sitesinde sizlerde çeşitli okey oyunları hemen oynamaya başlayın.