Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖĞRENCİLERDE KARNE SEVİNCİ

2016-2017 eğitim-öğretim yılının birinci

2016-2017 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi dün sona erdi. Giresun’da 77 bin 586 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Giresun Valisi Hasan Karahan, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatili 20 Ocak Cuma günü başladı. İlimiz genelinde 77 bin 586 öğrenci karne sevinci yaşadı.
Mimar Sinan Anadolu Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Karahan, sınıflara girerek, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Vali Karahan, tatilde ilk yarıyılın yorgunluğunu atlatmak için öğrencilere imkânlar dâhilinde bol kitap okumaları, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılarak tatili iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.
Bu yıl üniversiteye giriş sınavlarına girecek olan öğrencilere de başarılar dileyen Vali Karahan, “Yolunuz açık olsun. İyi tatiller olsun. Sınava girecek 12. Sınıf öğrencilerimize de başarılar diliyorum. İnşallah burada gösterdikleri başarının aynısını sınavda da gösterirler. Kazasız, belasız birinci dönemi tamamladık. İnşallah ikinci dönemi de aynı şekilde tamamlarız” diye konuştu.

Karne dağıtımının ardından öğretmenler ve Okul Müdürü Muhammet Sarı ile bir süre sohbet eden Vali Karahan, ilk yarıyılın değerlendirmesini aldı.
Okul Müdürü Sarı, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemini 12 şube de 399 öğrenci ve 33 öğretmenle birlikte tamamladıklarını söyledi. 2016-2017 eğitim öğretim yılında 433,579 ile 471 puan aralığında öğrenci aldıklarını belirten Müdür Sarı, ilk dönem itibariyle sorunsuz başarılı bir yıl geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Mimar Sinan Anadolu Lisesinde gerçekleşen Karne Dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu da hazır bulundu.
Öğrenci ve öğretmenler için ikinci yarıyıl 6 Şubat Pazartesi günü çalacak ders ziliyle başlayacak.