Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhtarlarımız halkımızın temsilcileridir”

Şenlikoğlu; “Giresun Belediyesi olarak

Şenlikoğlu; “Giresun Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve öneminin bilinciyle hareket ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet ederken de muhtarlarımızla birlikte irtibatlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda; “Giresun için birlikte mesai yaptığımız değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Muhtar, mahallemiz veya köyümüzle ilgili bir sorunumuz olduğunda vatandaş olarak ilk önce koşturacağımız kişidir” diyen Şenlikoğlu, mesajında; “Muhtarlığın tarihi yüzlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Bugün bizler el birliğiyle şehrimize muhtarlarımızla birlikte hizmet ediyoruz. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel dinamikleri arasında yer alan muhtarlık idaresi, büyük bir teşkilattır. Muhtarlarımız seçimle işbaşına gelen halkımızın temsilcileridir. Belediyeler ve halkın arasında köprü görevi görürler ve aynı zamanda halkın sesi olmaktadırlar” ifadelerini kullandı.