Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mimar Sinan Anadolu Lisesi kapatılıyor mu?

Giresun’un başarılı liselerinden birisi

Giresun’un başarılı liselerinden birisi olan Mimar Sinan Anadolu Lisesi’nin kapatılarak okulun GRÜ’ye devredileceği söylentileri kente yayıldı.

Giresun’un en başarılı eğitim-öğretim kurumlarından birisi olan Güre Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Anadolu Lisesinin kapatılarak okulun Giresun Üniversitesine devrileceği söylentileri dün Giresun kamuoyunda büyük çalkantılara yol açtı. Bu konuda yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, okuldaki öğrenci velilerinin imza kampanyası başlattıkları ve okulun kapatılmaması için başta Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve vali Hasan Karahan olmak üzere yetkililer nezdinde harekete geçtikleri öğrenildi.

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İSTİYOR

Halen 400 öğrencinin öğrenim gördüğü 50 öğretmen, idareci ve personelin görev yaptığı Mimar Sinan Anadolu Lisesini binası ile arsasını Giresun Üniversitesinin istediği ve bu konuda Giresun Valiliği’ne talepte bulunduğu da öğrenildi. Mimar Sinan Anadolu Lisesi geçen yıl LYS’de Giresun il birincisi çıkarmıştı. Okul eğitimdeki başarısını sosyal alandaki başarılı ile de adından sıkça duyuruyor.