Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millletvekili Bektaşoğlu’nun TBMM’deki görevi başladı

Geçtiğimiz hafta Giresun İl

Geçtiğimiz hafta Giresun İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak milletvekilliği görevi başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM’ye giderek yemin töreni öncesinde kaydını yaptırdı. Mecliste kurulan banklara gerekli evraklarıyla giden Bektaşoğlu, burada görevliler tarafından karşılandı. Kaydını yaptıran Bektaşoğlu’na rozetini,  CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı oğlu Burak Bektaşoğlu taktı ve kendisini ilk kutlayan da o oldu.  Burada çok sayıda ulusal basın yayın kuruluşunun temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Bektaşoğlu, ilk açıklamasında, “Giresun halkını temsil görevimiz başladı. Görev dönemimde ettiğim yemine bağlı kalarak hizmet edeceğim, bize yetki ve sorumluluk veren halkımızın bütün sorunlarına bu kutsal mekanda çözüm arayacağım” dedi.
CHP’nin kurulacak olan hükümette ilkeleriyle birlikte yer almasını istediğini söyleyen Bektaşoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını doğru anlamalı ve algılamalıyız. Halkımız AKP’ye tek başına iktidar yetkisi vermedi. TBMM’ye giren siyasi partilere ‘bir araya gelerek uzlaşın, dedi, koalisyon kurma görevi verdi. Bu süreci en iyi yöneten Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Herşeyi bir tarafa bırakarak ülke menfaatleri üzerinden yürüttüğü politikayı doğru buluyorum. Ortaya koyduğu 14 başlıktan oluşan tespitler, reddilemez ve halkımızın beklentileriyle örtüşmektedir. Ben yemin töreni ve TBMM Başkanlığı seçimi sürecinde hükümetin kurulması çalışmalarında yol alınacağını düşünüyorum. CHP’nin uzlaştırıcı, birleştirici Türkiye’yi onarmaya yönelik politikası ve çizgisinin diğer partiler tarafından da benimseneceğine inanıyorum.”
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu daha sonra TBMM’de kendisine ait odaya gitti ve burada aralarında CHP Giresun 3.sıra adayı İbrahim Akgün, İnşaat Mühendisi Mustafa Bektaş’ın da olduğu ilk ziyaretçilerini kabul etti. CHP Genel merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 25.dönem milletvekilleriyle birlikte düzenlenen gurup toplantısına katılan Bektaşoğlu, bugün gerçekleşecek yemin törenin ardından Giresun’a gelerek bir program dahilinde il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştireceğini belirtti.