Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli İttifak Liderleri AK Partiye yüklendi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’da düzenlenen Milli İttifak Mitingi’nde Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici halka seslendi. Giresun Osmanağa Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “AK Parti’nin bir sloganı var; ‘Onlar konuşur AK Parti yaparmış’ hadi oradan. Asıl Milli Görüş yapar siz satarsınız. Bugüne kadar yapılan bütün fabrikaların temelinde Milli Görüş’ün alın teri vardır. Giresun’a dahi var olan fabrikalar satılmadı mı, peşkeş çekilmedi mi? AK Parti’nin yaptığı sadece polemik yaparak gündemi değiştirmek. Şimdiki gündem ise başkanlık tartışmasıdır. Yaptıkları tek şey meydanlarda slogan atmak. ‘Güçlü Türkiye’ diyorlar. Hemen hemen her yer güçlü Türkiye lafları ile donatılmış. Açık söylüyorum.
Avrupa Birliği Bakanlığı kurmak ile güçlü Türkiye kurulamaz. Sen Avrupa Birliğini değil. İslam Birliği’ni ağzına alabiliyor musun ondan haber ver. NATO istiyor diye füze üssü kurularak güçlü Türkiye kurulamaz. Sen NATO değil de İslam Barış Gücü diyebiliyor musun bana ondan haber ver. Fransızların emrine altı savaş gemisi verip Kaddafi’yi linç ettirmekle güçlü Türkiye kurulamaz. Rabia işareti yapmakla güçlü Türkiye kurulabilir mi. Slogan atılarak büyük Türkiye kurulamayacağı gibi saraylar yaptırarak da kurulamaz. Tarih boyunca yapılan tüm saraylar yükselişin değil çöküşün habercisi olmuştur” dedi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Başbakan ‘iktidar olamazsam bırakırım’ diyor. Biz de diyoruz ki 2011 yılında aldığım oyu alamazsam bırakırım diyebil de delikanlılığını görelim. Size soruyorum tarafsız olması gereken cumhurbaşkanı tarafsız olabiliyor mu? Cumhurbaşkanı makamına saygı gösterilmesini istiyor. Adil tarafsız olarak önce kendin makamına saygı göstereceksin. Sanki AK Parti’nin Genel Başkanı Davutoğlu değil de Erdoğan. Başbakan ise çok kötü bir taklitçi. Hoca olan sizsiniz. Bırak başkaları sizi taklit etsin. Siz kendiniz olun. Başkası olma kendin ol” dedi.
AK Parti iktidarında Giresun’un gerilediğini de ileri süren Destici, “AK Parti İktidarında esnaf, çiftçi, sanayici kaybetti. Herkes gibi Giresun’da kaybetti. Giresun’un nüfusu 12 yılda 500 binlerden 400 binlere düştü. Seka gibi önemli bir istihdam alanı kapatıldı. FİSKOBİRLİK iflasa sürüklendi. AK Parti Giresun için liman, çevre yolu dedi ama nerede. Havaalanı açmakla milleti kandıramazsınız, Giresun iş bekliyor aş bekliyor. 7 Haziran Genel Seçimlerinde bunların hesabı sorulmalıdır” dedi.