Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet Bahçesi’nin ihalesi 9 Temmuz’da yapılacak

Giresun’u muhteşem bir yaşam

Giresun’u muhteşem bir yaşam alanına kavuşturacak Millet Bahçesi Projesinin ihalesinin 9 Temmuz’da yapılacağı açıklandı.

1 YA DA 1,5 YILDA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun mega projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi’nin ihalesi 9 Temmuz Cuma günü yapılacak. Eski stadyumun olduğu alana uygulanacak olan proje için ihalenin sonuçlanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve çalışmalar hemen başlayacak. ‘Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Giresun’ hedefiyle 24 bin 160 metrekarelik bir alana projelendirilen ‘Millet Bahçesi’nin 1-1,5 yıl içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor. Giresun’a yapılmış en modern ve en kapsamlı sosyal donatı alanı olan proje daha şimdiden heyecan yarattı.

ŞENLİKOĞLU; “GİRESUN’UMUZA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeşil dokusu ile şehrimize önemli değer katacak bir projeyi daha Giresun’a kazandıracaklarını belirterek: “Sayın Cumhurbaşkanımızın startını verdiği Millet Bahçesi projesini şehrimizde de uyguluyoruz. Millet Bahçemiz şehrimizin en güzel, en gözde bölgesinde, denize karşı şehrin ortasında harika görüntüsü ile yerini alacak. Yediden yetmişe halkımızın tüm kesimine hitap edecek olan Millet Bahçemizde vatandaşlarımız doğayla baş başa hoşça vakit geçirebilecek. Vadettiğimiz projelerden birisini daha hayata geçirecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Giresun’umuza şimdiden hayırlı olsun” dedi.