Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’lilerden TSO’ya ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, Merkez İlçe Başkanı Avukat Müjdat Öz ile teşkilat üyelerinden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.

Ziyarette konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin hassas geçişlerinde büyük ve kritik görevler üstlenmiş bir teşkilat yapısına sahiptir. Bu bağlamda geçtiğimiz hafta Ege Üniversitesi’nde bölücü örgüt mensupları tarafından yaşanan olayda Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesi bizleri son derece üzmüştür. Öncelikle merhum Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve ülkücü camiaya başsağlığı dilerim. Bu konjektörde ülkenin dirliği ve birliği için bedel ödeyen şehitlerimizin de ruhları şad olsun” dedi.

MHP Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar; “1980 öncesi bu ülke için yüzlerce canımızı feda ettik. Fırat kardeşimizde ihmaller ve bölücüler tarafından katledildi, inşallah bundan sonra bu tür olaylar yaşanmaz. Büyüklerimiz sükunet telkin ederken, bizler Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlere daha istekli ve motive olmuş şekilde hazırlanma hedefindeyiz” diye konuştu.