Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den Rektör Coşkun’a tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Av. Müjdat Öz, Nisan ayında Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un siyasetçilerle poz vermeyi bir kenara bırakıp asli görevine dönmesini istedi.

Başkan Müjdat Öz, Giresun Üniversitesi Rektörü olarak göreve başladığı günden bu yana sürekli siyaset ve siyasetçilerle gündeme gelen Coşkun’un izlediği yolun doğru olmadığını söyledi.  Av. Öz, “Biz Üniversitemizin fakültelerinin, yüksekokullarının, öğrencilerinin ve akademik personelinin başarılarıyla, gerçekleştirilecek konferanslarla, projelerle gündeme gelmesini bekliyoruz” dedi.

Üniversitelerin bilgi yuvaları olup, şehre değer katan ve vizyonu olması gereken bir kurum olması gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Öz sözlerine şöyle devam etti: “Yıllar önce kapı kapı paralar toplanarak, büyük emek ve uğraşlar neticesinde kurulan Giresun Üniversitemiz diğer şehir üniversitelerine paralel şekilde büyüyememiştir. Maalesef bu durum iç çekişmeler, birlik ve beraberliğin olmayışından kaynaklanmaktadır. Biz, Üniversitemizin yurt ve dünya genelinde adı bilimle, akademik çalışmalarla ve yetiştirdiği başarılı öğrencilerle anılmasını beklemekteyiz.

Üniversitemizde yurt konusundan diğer birçok konuya kadar eksiklikler bulunmaktadır. Özellikle İlçelerimizde bulunan Fakülteler ve Yüksek okullarda sorunlar ve eksiklikler hat safhadadır.

Biz, Rektörümüz ve ekibinin bu yönlü çalışmaları ilk planda tutmasını ve son günlerde üniversite öğrenci konsey seçimlerinde göstermiş oldukları gayreti asli vazifeleri olan bu konularda da göstermelerini talep ediyor ve bekliyoruz.”