Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ligler normal şekilde tamamlanmalı”

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşanan sürecin bütün kulüpleri olduğu gibi Giresunspor’u da olumsuz etkilediğine dikkat çekti.
Süreç sona erdiğinde oyuncularla alacakları ücretler konusunda yeni bir görüşme yapacaklarının altını çizen Eren, “Yaşadığımız olağanüstü günler sona erip oyuncularımızı topladığımızda alacakları ücretlerden indirim yapılması konusunda hepsiyle bir görüşme yapacağız. Şuanda herkes evinde olduğu için henüz böyle bir görüme yapamadık” dedi.
“Liglerin Haziran gibi başlamasını istiyoruz” diren Eren, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı kararı bekliyoruz. Sonuçta liglerin en geç Haziran’da başlamasını istiyoruz. Duruma göre maçların bir şehirde oynanabileceği konuşuluyor ancak biz liglerin normal şekilde tamamlanmasını istiyoruz. Çünkü kalan 7 maçımızın 5’ini kendi evimizde oynayacağız. Fikstür olarak böyle bir avantajımız var ve bunu kullanmak istiyoruz. Giresunspor olarak süreci yakından takip ediyoruz” diye konuştu.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ile sürekli iletişim halinde olduklarını kaydeden Eren, “Hocamızla her gün görüşüyoruz. Hatta sizinle bu görüşmeyi yapmadan hemen önce Hakan Hoca ile görüştüm. Oda, bizde bir an önce başlamayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.