Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“LİGLER ERTELENMELİ”

Giresunspor Başkanı Sacit Ali

Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesi yönünde bir karar alınmasına sıcak baktığını açıkladı.

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehdidi karşısında Devletin aldığı tüm tedbirleri çok yerinde bulduğunu söyledi.

Eren, gazetemize özel yaptığı açıklamada, “İnsan sağlığı her şeyden önemlidir. Çok zor ve çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Öncelikle koronavirüs salgını tehdidi nedeniyle Devletimizin aldığı bütün tedbirlerin ve kararların Giresunspor Kulübü olarak sonuna kadar destekçisi olduğumuzun herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Bunun yanı sıra ülke futbolumuz açısından da önemli kararlar alınmak üzere olduğu bilgisi herkese olduğu kadar bizlere de geliyor. Giresunspor Kulüp Başkanı olarak benim şahsi düşüncem tehlike giderilene kadar, sağlıklı bir ortam oluşana kadar liglerin ertelenmesidir. Zaten şuan ki şartlarda liglerin ertelenmesi haricinde başka bir alternatifi düşünmek pek mantıklı görünmüyor” değerlendirmesinde bulundu.

Liglerin şuan ki puan durumu göz önüne alınarak tescil edilmesi gibi bazı spekülasyonların yapıldığına dikkati çeken Eren, “Ben şahsen böyle bir karar alınacağına ihtimal vermiyorum. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına liglerin ertelenmesinin en sağlıklı yol olacağı kanaatini taşıyorum. Şayet ligler ertelenmeyecekse seyircisiz oynamaya devam edilmesinden yanayım” ifadelerini kullandı.