Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ligi iyi yerde bitireceğiz”

Çotanakların teknik patronu Keleş:

Çotanakların teknik patronu Keleş: “Kısa bir aradan sonra DG Sivasspor maçı hazırlıklarına başladık. Şuanda bulunduğumuz yerden biraz daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Ligin bitmesine son 8 hafta kaldı, bunun bilincindeyiz ve buna göre hareket edeceğiz”

GZT Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, dün başlayan DG Sivasspor maçı hazırlıkları öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Keleş, yaptığı açıklamada milli ara sebebiyle 3 günlük kısa bir izinden sonra yeniden yeşil sahalara indiklerini söyledi.

Keleş, son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldıklarını, zor maçlardan galip geldiklerini ancak Fraport TAV Antalyaspor mağlubiyetinden dolayı üzgün olduklarını ancak bunu telafi edeceklerini söyleyerek, “Süper Lig’de 30. Haftayı geride bıraktık.  Antalya maçında Şanssız bir mağlubiyet aldık, biraz eksik oyuncularımız vardı ve o gün, istediklerimizi sahaya yansıtamamıştık. Fakat milli arayı çok iyi bir şekilde değerlendireceğiz, yeni bir sayfa açarak tekrardan galibiyet serisi hedefliyoruz. Oyuncularıma sezon başından bu yana güvendim, güvenmeye de devam ediyorum. İnşallah önümüzdeki Sivasspor maçını taraftarımızın da desteğiyle kazanarak 3 puanı hanemize yazdırarak hedefimize doğru emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

Keleş ayrıca, ligin boyunun kısaldığını yeniden hatırlatarak kalan 8 maçın çok önemli olduğunu ve iç sahada oynanacak olan müsabakalara tüm Giresunspor taraftarlarını beklediğini bildirdi.