Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lierac Çatlak Kremi İle Çatlaklara Son

Hamilelik döneminde genişleyen ve

Hamilelik döneminde genişleyen ve doğumdan sonra eski haline dönen karın, basen ve bel bölgesinde çatlaklar meydana gelir. Bu çatlaklarınızın yok olması için lierac çatlak kremi kullanarak kaybolmasını sağlayabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uyum sağlayan çatlak kreminin yapısı jel gibidir ve yağ içermez. Bu nedenle kolayca uygulayabilirsiniz.

Lierac Scrub Maske İle Sivilcelere Son

Cildinizde oluşan sivilceler ve izler bir süre sonra canınızı sıkmaya başlayabilir. Lierac scrub maske ile cildinizi temizlerken aynı zamanda sivilce oluşumuna da engel olabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan scrub maske cildinizin pürüzsüzleşmesine ve mat görünüm kazanmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda farklarını sizler de görebilirsiniz.

Lierac Düzenleyici Jel Krem

Cilt bakımı ve temizliği kadınlar tarafından en fazla önem verilen konulardan biridir. Günlük bakımlarınızda cildinizi temizlemek ve yağlı ve akneli bir cilt görünümünü ortadan kaldırmak için lierac düzenleyici jel krem kullanarak sağlayabilirsiniz. Siyah nokta ve sivilce izleri zamanla kaybolacaktır. Ürünlere ulaşmak için https://www.kozmela.com/lierac linkine tıklayabilirsiniz.