Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liderin keyfi yerinde

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Samsunspor

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Samsunspor maçında elde ettiğimiz 2-0’lık kritik galibiyetle lige verilen milli maç arasına moralli girdiğimiz için mutluyuz” dedi.

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sinan Akgün, lige verilen milli maç arasına Yılport Samsunspor deplasmanında aldıkları 2-0’lık kritik galibiyetle oldukça moralli girdiklerini söyledi.

Samsunspor maçının ardından takıma verilen izinin bittiğini ve İstanbulspor maçının hazırlıklarına Çarşamba günü başladıklarını hatırlatan Akgün, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Geçen hafta Samsunspor deplasmanında sezonun en önemli maçlarından birini oynadık. İki takım içinde tam anlamıyla final niteliği taşıyan derbiyi 2-0 kazanarak hem liderliğimizi sürdürdük hem de en yakın takipçimiz ile aramızdaki puan farkını 5’e yükselttik ve milli maç arasına moralli girdik. Aranın ardından kendi sahamızda oynayacağımız İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarına Çarşamba günü başladık. Antrenmanlarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. İstanbulspor müsabakasına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Milli aranın takımda sakatlığı bulunan oyuncuların iyileşmesi açısından kendilerine iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Akgün; “Altay maçında sakatlanan Sergio ve Samsunspor maçında sakatlanan Hüsamettin’in tedavileri devam ediyor. Milli ara iki oyuncumuzun iyileşmeleri açısından bize zaman kazandırdı. Ligde artık telafisi olmayan haftalara girdik ve her oyuncumuza ihtiyacımız var. Kalan 7 haftada gerekli puanları toplayıp sezon sonunda şampiyonluk kupasını camiamıza armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.