Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuaför salonlarını dezenfekte edildi

Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı

Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayıs Pazartesi günü açılacağının duyurulmasının ardından Giresun Belediyesi harekete geçti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı üzerine Belediye dezenfekte ekibi tarafından şehrimizde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ücretsiz dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Başkan Şenlikoğlu, berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek iş yerlerinin yeniden açılacak olmasından dolayı iş yeri sahiplerine kolaylıklar ve bol kazançlar dileyerek bir süre sohbet etti. Şenlikoğlu; “Pazartesi gününden itibaren işyerlerini açabilecek olan berber ve kuaför kardeşlerim, çok zor günler geçirdiniz. Size desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. İşlerinizde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

İş yeri sahipleri ise Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ederek: “Sektör olarak salgından dolayı salonlarımızı kapattık. Bu süreç bizleri hazırlıksız yakaladığı için ciddi anlamda zorluk çekmeye başladık. Nihayet yeniden işyerlerimiz açılacak. Ancak hijyen kurallarına uyabilmemiz açısından Belediye ekiplerinin salonlarımızı ücretsiz olarak dezenfekte etmesi bizi çok memnun etti. Bizler de hijyen kurallarına en ince detayına kadar dikkat ederek hizmet vermeye devam edeceğiz” dediler.