Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kritik bir sürece girdik”

Akgün; “Dört günde İstanbulspor

Akgün; “Dört günde İstanbulspor ve Altay ile oynayacağımız iki deplasman maçında toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp evimize mutlu dönmek istiyoruz.”

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Akgün, 11. Hafta mücadelesinde yarın İstanbulspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.

Rakipleriyle çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını aktaran Akgün; “Ligde üst üste çok kritik maçlara çıkıyoruz. Sıradaki rakibimiz İstanbulspor. Bu maçın Giresun’daki hazırlıklarını tamamladık. Hedefimiz galibiyet. Cuma günü 3 puan parolasıyla İstanbul’a gideceğiz” dedi.

İstanbulspor maçından sonra Altay karşılaşması için İstanbul’dan İzmir’e geçeceklerini ifade eden Akgün; “Peş peşe çok kritik deplasman müsabakalarımız var. Önce İstanbul’a, oradan Altay ile 2 Aralık’ta oynayacağımız erteleme maçı için İzmir’e geçeceğiz. Bu kritik süreci en az hasarla atlatmak zorundayız. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Maç maç gidip, her karşılaşmaya kazanmaya çıkacağız. Bu iki deplasmanda toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp, evimize mutlu dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.