Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Koltuğu devredebilirim”

Çotanakların Başkanı Karaahmet: “Kaynağı

Çotanakların Başkanı Karaahmet: “Kaynağı olan, doğruları olan varsa karşımıza çıkabilir. Bu işi yapmak istiyorsa hiç düşünmeden koltuğu devredebiliriz, koltuk derdim yok. Tek derdim, Giresunspor’u ayağa kaldırmak. Bu kadar da demokratik bir başkanım.”

GZT Giresunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, dün Radyospor’un canlı yayın konuğu oldu. Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın sorularını yanıtlayan ve mevcut durum itibariyle açıklama yapan Karaahmet, kulüplerin güncel ekonomik durumu sebebiyle can çekiştiğini ve gelirlerin TL’den, giderlerin ise Euro bazında olmasından güçlük çektiklerini söyledi.

Karaahmet ilk olarak, eleştirilerle ilgili sorulan soruya, “Eleştiriler, her kulüp başkanının karşılaştığı bir şey. Keşke bu kadar eleştiri olmasa. Türk futbolunda bir kesim, kendilerinde bu hakkı görüyor. Şunu unutuyorlar, kulüp başkanları ve yöneticiler nelerle uğraşıyor, neler yapmaya çalışıyorlar. Günümüzde kulüp başkanlığı yapmak, her şeyin bu kadar zor olduğu bir yerde çok daha zor. Gelirlerle giderler arasında çok çok fark var. İşletilmesi imkansız olan sadece kendi kaynakları ve yönetimin katkılarıyla götürmeye çalışan bir durum var. Ama eleştiri inanılmaz derecede, bende bu anlamda diyorum ki, eleştirebilirsiniz elbette, belli bir seviyede kalmak şartıyla ama gerçekleri de bilmek lazım. Şu anda kulüp başkanlığı ve yöneticiler, bana göre çok büyük kahramanlık yapıyor. Giresunspor son haftalarda kazanamıyordu evet, ama futbol bu. Sadece bizim başımıza değil, herkesin başına gelebiliyor. Üst üste maç kaybettiğinizde, kazandığınızda her şey değişiyor. Bu futbolun güzelliği. Giresunspor’da bu süreç içerisinde kötü zamanlar geçirdi, bunu fırsata çevirmek isteyenler, art niyetli insanlar da çıkıyor. Toplumu, taraftarı kullanmaya çalışıyor. Amaçlarının ne olduğunu bilmiyorum.” şeklinde cevap verdi.

“DEMOKRATİK BİR BAŞKANIM”

Karaahmet açıklamasının devamında, koltuk derdinin olmadığını ve kulübü isteyen varsa gelip konuşabileceğini, projelerini sunabileceğini vurgulayarak, “Ben hep Giresunspor’da sadece başkanlık olsun da burada olayım kafasında gibi bir adam değilim. Doğru yaptığımız sürece devam edeceğiz, ama kaynağı olan ve doğruları olan varsa da karşımıza çıkabilir, bu işi yapmak istiyorsa da biz ona hiç düşünmeden bu koltuğu devredebiliriz. Koltuk derdim yok. Herkesin takımı olan Giresunspor’u ayağa kaldırmak benim derdim. Bu yürümediği süreçte veya buna inanan insanlar olduğu süreçte, birilerini kullanmakla, iftira atmakla değil de, Giresunspor’a bu projem var, kaynağım var, gel konuş makul. Giresunspor’u daha iyi yerlere götürebilecek bir şey varsa, yolunu da açabiliriz. Bu kadar demokratik bir başkanım. Ama böyle bir şey de yok. Bu çağrıyı daha öncede yaptım, bugün de yaparım. Çünkü kötü giderken kaynaşma, daha büyük bağ kurma, sahip çıkma kültürünü maalesef geliştirememişiz. Kötü gidince hadi bakalım. Ne yapsın kulüp başkanı, yönetim, sanki biz bu işlerden memnunuz. Eleştiri tarafında biraz daha düşünmelerini istiyorum, tabii ki eleştiri olacak ama seviyeyi kaçırmadan” ifadelerini kullandı.