Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaoğlu, temayülü değerlendirdi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili aday adaylarından Hatice Kocaoğlu, temayül yoklamasını değerlendirdi. Kocaoğlu değerlendirme ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Partimizin aday belirleme kriterlerinden biri olan temayül yoklamasını 1 Mart 2015 tarihinde İlimizde tüm teşkilatımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik.

İlimizden 38 aday adayının katıldığı temayül yoklaması birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içerisinde geçmiştir. Bu süreçte teşkilatlarımızla istişare etme fırsatı bularak, teşkilatlarımızın görüş ve düşüncelerini dinledik. Bu arada kendi görüş ve düşüncelerimizi de onlara ifade etme fırsatı bulduk. Bu görüşmeler sırasında teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız kendi içlerinden gelen adayları tercih edeceklerini söylemişlerdir.

Bilindiği gibi İlimizin 4 milletvekili kontenjanı bulunmaktadır. Bütün Türkiye’de olduğu gibi İlimizde de partimize olağanüstü bir ilgi gösterilmiş 51 arkadaşımız aday adaylığı için müracaat etmiş ve 38 aday adayı temayül yoklamasına girmiştir. Aday adaylığı için partimize müracaat eden 51 arkadaşımızın hepsi kıymetli, kendi alanlarında değerli insanlardır. Hepimiz aynı dava, aynı ortak düşünce etrafında hareket etmek üzere yola çıkmış bulunmaktayız. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın tek amacı Giresun’a hizmet etmektir.

Ayrıca temayül oylaması esnasında son zamanlarda Ülkemizde kadına karşı yapılan kötü muameleye karşı durduğumuzu göstermek için yapılan imza kampanyasında “kadına şiddete hayır” denmiştir.

2015 seçimlerinin Türkiye açısından önemini biliyoruz. “YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE” yolunda yeni bir anayasayı yapacağımız bir dönem olacaktır. Bu anayasayı yapabilmemiz için halkın gücünü, desteğini alacağımız bir seçim olacaktır.

Temayül esnasında şahsıma olan ilginin sandığa yansımış olduğunu düşünüyorum. Ayrıca aday adaylığımı açıkladığım günden itibaren tüm il ve ilçe genelinde yaptığım ziyaretlerde ve vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde parti ayırt etmeksizin her kesimden şahsıma destek verilmesinden dolayı partimiz adına büyük memnuniyet duydum. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah partimiz Giresun’da oy patlaması yapacak ve 4-0 gerçekleşecektir” dedi.