Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keşap’ta doğalgaz için bürokratik çalışmalar başladı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, AK Parti Keşap İlçe Başkanı Adem Çakır ve Başkan Yardımcısı Barbaros Akmet Aydın ile birlikte Ankara’da ziyaretlerde bulundu.
Önce EPDK’ya giden Başkan Emür, burada Keşap’a doğalgaz gelmesi amaçlı görüşmelerde bulundu. Görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Emür, doğalgaz ile ilgili görüşmelerin süreceğini ifade etti.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Doğal Gaz Dairesi Başkanı Hasan Alma’yı ziyaret ettik. Keşap’a Doğalgaz Hattı Döşenmesi İçin Lisans Verilmesi Görüşmemiz Olumlu Geçti. Doğalgaz Hattına Keşap’ın dahil edileceği” söyledi.
Keşap’a Doğalgaz gelmesi için yapmış olduğu görüşmelerin devam edeceğini belirten Başkan Emür, bir sonraki ziyaretini BOTAŞ’a gerçekleştirdi Keşap’a Doğalgaz için BOTAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Mehmet Emür, “Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan ile doğalgaz ana hattının Keşap’a uzatılması için görüşme yaptık. Görüşmelerimiz olumlu geçti her şey KEŞAP için” ifadelerine yer verdi.