Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kazanmak zorundayız”

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Ümraniyespor’u

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Ümraniyespor’u Giresun’dan eli boş göndermek amacındayız.”

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, yarınki Ümraniyespor maçı öncesi gazetemize özel açıklamalar yaptı.

Giresunspor olarak yeni sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak son 5 haftada 11 puan toplayarak iyi bir ivme yakaladıklarını hatırlatan Kurt, bu iyi gidişatlarını Ümraniyespor karşılaşmasını kazanarak sürdürmek niyetinde olduklarını kaydetti.

İstanbul temsilcisiyle çok zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını ifade eden Kurt, “Bu ligde kolay maç yok. Ümraniyespor karşılaşması da çok çetin geçecek. Bildiğiniz üzere geçen hafta Altay ile oynamamız gereken müsabaka rakip takımda yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bu nedenle geçen haftayı maç yapmadan geçtik. Salı gününden bu yana gerçekleştirdiğimiz idmanlarla Ümraniyespor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Artık son dokunuşlarımızı yapıyoruz. Takımımızda moral motivasyon üst seviyede. Oyuncularımızın antrenmanlarda gösterdikleri olumlu tablodan gayet memnunuz. Teknik heyetimiz eve futbolcularımıza güvenimiz tam. Hedefimiz 3 puan. Ümraniyespor’u yenip haftayı kayıpsız geçmek niyetindeyiz” şeklinde konuştu.