Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Kotan’dan anlamlı duyarlılık

Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi

Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan, özellikle kırsal kesimlerde yaşayan şehit aileleri ve gazilerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Fırsat buldukça köylerde oturan şehit aileleriyle gazileri ziyaret eden ve onların gönüllerini alan Kaymakam Kotan’ın, şehit aileleri ve gazilere gösterdiği duyarlılık, kamuoyunda ve aileler arasında takdirle karşılanıyor.

Son olarak Ortacami Köyünde ikamet eden şehit İbrahim Şıhoğlu’nun abisi Mehmet Şıhoğlu ile Yağlıkuyumcu Köyünde oturan gazi Yunus Emre Zengin ve Yukarıboğalı Köyünde ikamet eden Ahmet Köksal’a ziyaret etti.

Kaymakam Kotan, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek, herhangi bir ihtiyaçlarını olup-olmadığını sorup, taleplerini dinledi. Şehit aileleri ve gazilerin büyük memnunluk duyduğu ziyaretlerde Kaymakam Kotan’a, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu ile İlçe Jandarma Komutan Vekili Mehmet Güçlü ve SYDV Müdürü Serdar Budakoğlu’da eşlik etti.

Şehit ailelerini ve gazilere ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Kotan, “Şehit aileleri, bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın emanetidir. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek, bu konuda gösterdiği hassasiyeti bir kez daha yinelemiş oldu.