Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadere, Muhtarların sorunlarını dinledi

Her fırsatta köy ve

Her fırsatta köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, muhtarlar ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Karadere, “Biz bir aileyiz, muhtar kardeşlerimiz ve bizler bu millete hizmet etmek adına seçilmiş görevlileriz. Bizim amacımız bu milletin hayat kalitesini yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin ana oyuncuları da siz muhtarlarımızsınız. Elele verdiğimiz müddetçe yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Köylerimizdeki vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızı eşit bir şekilde paylaşarak, herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Her mahalle ve köyün kendine özgü sorunları var, bunların hepsini ayrı ayrı ele alıp çözmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğiniz günden beri hep birlikte iyi işler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Belediye Meclis Salonunda Düzenlenen Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya ve İbrahim Yanık da katılarak Başkan Karadere’ye eşlik ettiler.