Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadeniz’de derbi heyecanı

Giresunspor, bu akşam saat

Giresunspor, bu akşam saat 20.00’de deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak. Ligde 4 maçtır yenilmeyen Çotanaklar, bu iyi gidişatını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor.

Bitexen Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bu akşam saat 20.00’de deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. İki takım arasındaki zorlu 90 dakikayı Ali Palabıyık yönetecek. Ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Yeşil Beyazlılar, Trabzonspor karşısında galip gelerek seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Giresunspor’da karşılaşma öncesinde sarı kart cezalısı Borja Sainz ve kadro dışı kalan Sergen Piçinciol dışında bir eksik bulunmuyor.

9. RANDEVU

Giresunspor ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde bu zamana kadar toplamda 8 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan Giresunspor 1, Trabzonspor ise 3 kez galibiyetle ayrıldı. Geri kalan 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Söz konusu müsabakalarda yeşil-beyazlılar 6, bordo-mavili ekip ise 9 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanan maç 1-0’lık skorla Trabzonspor’un lehine sonuçlanırken, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan mücadele ise 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

Saat: 20.00

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Ali Palabıyık, Murat Tuğberk Curbay, Murat Altan

Trabzonspor 11: Uğurcan, Larsen, Gbamin, V. Hugo, Eren, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Gomez

Giresunspor 11: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Mejia, Campuzano, Görkem, Serginho, Oğulcan, Bajic