Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaahmet destek arayışında!

Giresunspor başkan adayı Hakan

Giresunspor başkan adayı Hakan Karaahmet, olağanüstü kongre öncesi birbirinden önemli görüşmeler yapıyor

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, 1-8 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Hakan Karaahmet, görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.

Yeşil beyazlı camianın ve şehrin ileri gelenleriyle istişare ederek, güçlü bir yönetim kurulu listesi ve Giresunspor’u başarıya taşıyacak birlik ve beraberlikle kongreye hazırlanan Karaahmet, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren, eski başkanlar Mustafa Temel Bozbağ, Olgun Aydın, Mehmet Ali Güney, Bekir Aygün, Cengiz Cindemir, Gürcan Ejderoğlu, Ferhat Abidinoğlu, Giresunspor’un eski başkan vekili Metin Koç, eski başkan yardımcısı Nahid Yamak, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, hayırsever işadamı Öner Hekim ve Halk Faktoring Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu ile bir araya geldi.

Bu görüşmelerde Giresunspor’un içerisinde bulunduğu durum ve bundan sonraki süreçte izlenmesi gereken yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karaahmet’in kongreye kadar şehrin ileri gelenleriyle, işadamlarıyla ve Giresunspor’a hizmet eden herkes ile bir araya gelmeye devam edeceği ifade edildi.