Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadro şekilleniyor

44 yıl aradan sonra

44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan temsilcimiz Giresunspor’un teknik patronu Hakan Keleş, takımın Erzurum Kampında beIN Sports Haber’in canlı yayınına konuk olarak transfer gelişmeleri, yeni sezon hazırlıkları ve fikstür hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Keleş, Erzurum’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, “1 Temmuz’dan itibaren Erzurum’dayız. Buradaki kampımız 31 Temmuz’da sona erecek. Yoğun geçen bir kamp sürecimiz var şuan itibariyle, yeni gelen oyuncularla birlikte iyi bir uyum sürecini yakalamaya başladık.” dedi.

“8 TRANSFER YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Keleş, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve önümüzdeki haftaya kadar kadronun büyük bir bölümünün tamam olacağının altını çizerek, “8 tane yeni transfer yaptık. Anlaşmaya vardığımız, oyuncular da var. Bunlardan biri hepinizin bildiği üzere Trabzonspor’dan Diabate. Ağırlıklı olarak defansif oyuncular aldık, ofansif anlamda da transferlerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Transfer zor bir iş, kulübün menfaatleri ve kısıtlı olan bütçeye göre hareket ediyoruz. Önümüzde yaklaşık 3 haftalık bir süreç kaldı, bu süre içerisinde kadromuzun büyük bir bölümü tamamlanmış olacak.”

“KİMSEDEN KORKMUYORUZ”

Süper Lig’e Galatasaray ile başlamanın zorlu ancak bu tarz büyük maçlarda oyuncuların motivasyonlarının yüksek olacağını ifade eden Keleş, “Fikstür çekildi, ilk hafta Galatasaray ve 3. Hafta Trabzonspor ile karşılaşacağız. Bu iki takım bizden daha önce hazırlıklarına başlama fırsatı buldu ve Avrupa Ligi’nde de maç oynadılar, oynayacaklar. Bunun avantajı da var tabii. Fakat bu tarz maçlarda oyuncuların motivasyonları daha üst düzeyde olur, biz elimizden geleni yaparak inşallah galibiyet ile ayrılacağız. İlk maçı iç sahamızda oynayacağımızın da verdiği bir avantaj olacak, taraftarlarımız bizim arkamızda olacak. Kimseden korkmadık, korkmuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

“DİLE KOLAY 44 YILLIK BİR ÖZLEM SONA ERDİ”

Süper Lig’e tarihi bir zafer elde ederek çıktıklarını belirten Keleş, “ Giresunspor, gerçekten muhteşem bir başarıyla hak ederek Süper Lig’e çıktı, dile kolay 44 yıllık bir özlem sona erdi. Taraftarlarımız ve tüm camialar elbette bize ilgi göstereceklerdir. Daha da fazla ilgi göreceğimizi düşünüyorum. İçinde bir sürü hikayeleri olan maçlar oynadık geçen sezon. Maddi ve manevi zorluklar yaşadık; nereden ve ne şekilde geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Bu yüzden biz bu ligde artık kalıcı olacağız. Geçen sezonun kırılma maçının da Samsunspor olduğunu düşünüyorum.”

“CEVABIMIZI ÇALIŞARAK VERECEĞİZ”

Süper Lig’e yeni çıkan takımların genelde düştüğü algısının artık kırılacağına değinen Keleş, “Son 6-7 sene araştırdım, çıkan takımlar düşüyor diye bir algı var. Sadece Karagümrük ve Hatayspor örnekleri var. Biz bu ligde kalıcı olmak, renk getirmek istiyoruz. Söylemlerle, algılarla hareket etmiyoruz. Biz cevabımızı çalışarak verdik, vereceğiz.”

Giresunspor’un mevcut futbolcularına da transfer teklifi geldiğini söyleyen Keleş, bu oyuncuların takımda kalarak hem isimlerini çokça kez konuşturacaklarını hem de lige damga vuracaklarını belirtti.

“TARAFTARLARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK”

Keleş ayrıca, tekrardan taraftara bir mesaj vererek, “Bizim taraftarımız 44 yıl bekledi. Biz onları çok özledik, onlar da bizi çok özlemişlerdir. Geçen sezon tribünde olamasalar da, özellikle sosyal medyadan ve maç dışından bizi inanılmaz desteklediler. Ben kendilerine de buradan teşekkür ediyor, artık kavuştuğumuz için de bu mutluğumu onlarla paylaşmak istiyorum” dedi.