Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Judoda Giresun rüzgârı esti

Bu haberin fotoğrafı yok

Spor Bakanlığı ve federasyonlarca ortaklaşa düzenlenen ve 11 branş da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (BayBayan) Judo yarışmaları 1718 Ocak 2015 tarihleri arasında 8 ilin katılımı ile ilimizde yapıldı.

Yarışmalarda tam takım katılan ve gecen sene yapılan yarışmalarda da ilk on iki takım arasında kalarak finallere katılan erkek takımımız bu yılda yine ideali olduklarını göstererek takım halinde 54 puanla şampiyon oldular.
Bayanlarda ise gecen sene yarı final maçlarına katılmaya hak kazanan ve yarı final maçlarında dereceye giremeyen bayan takımımız bu yıl daha iddialı olduklarını göstererek takım halinde ikinci oldular.
Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final yarışmaları ise 1415 Şubat 2015 tarihleri arasında Sinop’ta final maçları ise 45 Nisan 2015 tarihleri arasında Aydın Kuşadası’nda yapılacak.
Yarışmalarda alınan sonuçlar: 40 Kilo Bayanlar Nuray Okur Birinci, 57 Kilo Bayanlar Sennur Toka Birinci, 46 Kilo Erkekler Enes Türkyılmaz Birinci, + 73 Kilo Erkekler Hakan AKAR Birinci, 52 Kilo Bayanlar Büşra Çayan İkinci, 38 Kilo Erkekler Rasim Bulut İkinci, 42 Kilo Erkekler Metin Bulut İkinci, 66 Kilo Erkekler Soner Usta İkinci, 48 Kilo Bayanlar Pınar Evci Üçüncü, 36 Kilo Bayanlar Güllü Öz Üçüncü, 50 Kilo Erkekler Serkan Tokul Üçüncü, 63 Kilo Bayanlar İremnur Ergan Üçüncü, 70 Kilo Bayanlar Gülsen Yılmaz Üçüncü, +70 Kilo Bayanlar Aslı Kıran Üçüncü, 60 Kilo Erkekler Musacan Başoğlu Üçüncü, 73 Kilo Erkekler Hasan Ulaş Kösehan üçüncü.