Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’e uzanan yardım eli

Başkan Şenlikoğlu; “Hep birlikte

Başkan Şenlikoğlu; “Hep birlikte el ele gönül gönülle inşallah İzmir’imize bu depremin acısını bir nebze olsun unutturabilmek için Giresun’umuzdan Giresunlu’muzdan İzmir’e destek tırlarımızı yolladık.”

“TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM”

Giresun Belediyesi, İzmir depreminde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasının ilk etabı için iki tır dolusu kuru gıda, giyecek ve barınma malzemesini deprem bölgesine gönderdi. Tırlar Botanik Park’tan hareket ederken, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, burada yaptığı konuşmada: “Öncelikle İzmir’imize ve Türkiye’mize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

“ALLAH BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER GÖSTERMESİN”

Başkan Şenlikoğlu; “Tüm ülke gibi biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Şimdi de herkesin desteğiyle birlikte İzmir’e iki destek tırımızı gönderiyoruz. Bizim de kısa bir süre önce yaşadığımız sel felaketi var. Bu sel felaketinde Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, tüm ülkenin milletimizin yanında olduğunu hissettik. Şimdi de hep birlikte İzmir’imizin yanındayız. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin” dedi.