Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Zeytin Dalı Operasyonu’na destek

İYİ Parti Giresun merkez

İYİ Parti Giresun merkez İlçe Başkanı Abdülkadir Erdoğlu, parti olarak TSK tarafından Afrin’e başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna tam destek verdiklerini açıkladı.

Erdoğlu, “Ülkemizin geleceği açısından çetin bir mücadele veren kahraman ordumuzun, Afrin operasyonunu başarılı bir şekilde tamamlaması için dua ediyoruz. Genelkurmay Başkanı’mızın açıklamalarına göre yaralı askerlerimiz mevcut olup, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Eroğlu yazılı açıklamasında şöyle dedi: “İçinde bulunduğumuz günler, insanlarımızın kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp kenetlenmesi gereken günlerdir. Bu günler, süreçler hakkında konuşmanın ve birbirimizi suçlamanın zamanı da değildir. Bu günler bir olmanın, birlik olmanın ve rengini şehit kanlarından alan Türk Bayrağı altında toplanmanın zamanıdır. Ortak ve biz olmamızı sağlayan değerlerde buluşmamız gereken günlerdeyiz.

Ülkenin geleceği ile ilgili konularda sebepler ve sonuçlar hakkında her Türk vatandaşının söyleyecek sözü olmalıdır ve elbette bizim de vardır. Ancak bu günler, fiziksel ve zihinsel olarak sadece kahraman Türk ordusunun muzaffer olmasına odaklanacağımız günlerdir.

Biz, bugün ordumuzun verdiği mücadelenin, sadece bizim ülkemiz için olmadığını biliyoruz. Bölgenin diğer ülkeleri ve halkları, bu mücadelenin aynı zamanda kendileri için de verildiğini anladıkları zaman huzur bulacaklarını artık anlamalıdırlar. Emperyalist ülkelerin bölge üzerindeki planlarını bozmanın en etkili yolu budur.”