Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti’de 2. grup yardımlar yola çıktı

İyi Parti Giresun İl

İyi Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, “Ülkemizde meydana gelen depremin yol açtığı çok sayıdaki can kaybı ve büyük yıkımlar nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz” dedi.

Bektaşoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Gün birlik ve beraberlik günü, gün yardımlaşma ve dayanışma günü bu vesileyle ilçe teşkilatlarımız, kadın politikalarımız gençlik kollarımızla hızlı ve koordineli bir şekilde başlattığımız yardım çalışmaları Giresun halkının da desteği ile ilk grup yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmış ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmiştir.

Genel merkez bünyesinde İyi Parti Afet Koordinasyon Merkezi bölgedeki gerekli görülen eksikleri tarafımıza bildirmiş ikinci grup yardımlarımıza bu doğrultuda ağırlık verilmiştir. İkinci grupta Hatay’a gönderilen yardımlar da yerine ulaştırılmıştır. Yardımların doğru noktalara ve en kısa sürede ulaşması bizim için büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda ilçe teşkilatları il binamız yardım gönüllülerinin hizmetindedir. Böyle bir acıyı tekrar milletimizin yaşaması en büyük temennimizdir” ifadelerine yer verdi.