Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Vinç Kiralama

Vinç ağır işlerde kullanılan

Vinç ağır işlerde kullanılan merhaba ağır vasıta araçlardır. İnsan gücünün yetersiz kaldığı zamanlarda birçok şirket tarafından kullanır. Genel olarak vinç çeşitleri farklı amaçlar için kullanılıyor olsa da hepsi aynı mekanizma ile çalışmaktadır. İş durumlarına göre ve vinç çeşitleri bulunmaktadır. Firma kiralık sepetli vinç kullanarak insan güvenliğini ön planda tutar. Sepetli vinçleri diğer vinçler den ayıran en önemli özellik çalışan kişinin daha güvenli alanda çalışıyor olmasıdır. Firma bu konuda profesyonel olarak vinç kiralama yaparak çalışanların güvenliklerini ön planda tutmaktadır.

Vinç Çeşitleri Nelerdir

Yapılan iş kollarına göre de vinç çeşitleri bulunmaktadır. Bunların en başında gelen ve daha yüksek işler için kullanılan sepetli vinç gelmektedir. Bu vinçte çalışan kişinin daha güvenli şekilde çalışması sağlanır. Aynı zamanda merdiven ile ulaşılamayan yerlerde kullanılır. 25 ve 30 metreye kadar ulaşan vinçler birçok alanda kullanılır. Diğer bir vinç kule vinç, genelde liman ve inşaat sektöründe kullanılır. Aynı zamanda bu tip vinçlerde de firma tarafından tüm önlemler alınarak kullanım aşamasına geçilir.

Firma da yapılacak işe göre çeşitleri bulunan vinçlerin en iyisini sunmaktadır. Aynı zamanda da firmadan sepetli vinç kiralama isteyen firmalara gerekli bilgiler verilmektedir. Vinç ile birlikte vinç operatörü imkanı da sunulmaktadır. Ayrıca belirli zaman dilimlerinde tüm vinçlerin uzman kişiler tarafından bakımları yapılmaktadır.

Vinçlerin Bakımı

Vinçler ağır vasıta araçlar kategorisine girmektedir. Vinçler de en ufak bir arıza dahilinde tüm işlerin aksamasına neden olabilir. Ayrıca bu tip ağır vasıta araçlar da meydana gelebilecek arızalar da geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Onun için senede üç yada dört defa bakımlarının yapılması gerekir. Firma bu konuda en hassas çalışan firmalar arasında yer alır. Tüm vinçlerin bakım zamanından önce bakımlarının yaptırılmasına dikkat eder. Öncelikle bakım esnasında yıpranan parçaların değiştirilmesi ve tehlike arz edecek düşüncesiyle hareket etmek gerekir. Çok eski vinçler kullanılmayıp hurda olarak ayrılması gerekir.

Vinç Kiralama Ücretleri

Vinç kiralama sektöründe kullanım alanlarına göre ayrımı yapılarak ona göre kiralama yapılmaktadır. Günlük, haftalık ve aylık olarak yapılır. Hepsine göre de vinç kiralama bedeli uygulanmaktadır. Ayrıca taşıyacakları yük miktarı ve kapasitesi de önemlidir. Vinç kiralamak isteyen işletmeler www.sepetlivinckiralama.net sitesini ziyaret ederek vinç hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca firma işletmelere tüm vinçler için uzman vinç operatörü önererek işini profesyonel olarak yaptığının bir göstergesidir. Bu tip araçların isim yapmış firmalardan kiralanması insan güvenliği açısından önem arz etmektedir.