Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ!

Bu haberin fotoğrafı yok

Nusaybin ilçesindeki operasyon sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda Eynesilli 24 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Kelleci şehit oldu.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin Giresun’daki baba evine ateş düştü. Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyon sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin (24) Giresun’un Eynesil ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı. Acı haberin ardından şehidin yakınları eve akın ederken, şehidin evi Türk bayrağı ile donatıldı.

bekir-kelleci

ŞEHİDİMİZİ PROTOKOL KARŞILADI

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Bekir Kelleci’nin cenazesi, askeri kargo uçağıyla Ordu-Giresun Havalimanı getirildi. Şehidin akrabaları ve yakınları, cenazenin uçaktan indirilişi sırasında gözyaşı döktü. Uçaktan indirilen şehidin cenazesi, askerler tarafından omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına alındı. Bu sırada Giresun’dan gelen bir grup genç tarafından Türk bayrağı açıldı. Cenaze nakil aracı daha sonra konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Eynesil ilçesi Gümüşçay Mahallesi’ndeki babaevine götürülmek üzere hareket etti. Karşılama törenine Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Giresun Cumhuriyet Baş Savcısı Ömer Karişit Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve vatandaşlar katıldı.  Şehidin naaşı, Eynesil ilçesindeki Merkez Eski Camisi’nde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verildi.