Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüseyin Turan’dan muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 40.Uluslararası Giresun Aksu Festivali programı çerçevesinde Giresun Atatürk Meydan’ında konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan dinleyicilerinden büyük beğeni aldı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren Hüseyin Turan’a dinleyicilerde konserin sonuna kadar eşlik etti.
Atatürk Meydanı’nda kendisini bekleyen binlerce hayranı karşısına çıkan Hüseyin Turan; Giresun’a ilk kez geldim. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Sizlerle beni buluşturan Belediye Başkanımız Kerim Aksu’ya teşekkür ediyorum.
Belediye Başkanı Kerim Aksu; ‘’Dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramıydı. Dünde söylemiştim bugünde söylüyorum. Atatürk’ü sadece anmayacağız aynı zamanda onu anlayacağız. Söz veriyor musunuz? Bugün burada on binlerce şehitin olduğu şehirden gelen, kardeş şehrimiz  Çanakkale Belediye Başkanımızda burada. Biz Giresun olarak ülkemizi kurtarmak için 42. ve 47. Alayları çıkardık. Afyon’da Polatlı’da Sakarya’da Dumlupınar’da Çanakkale’de şehit olduk. Biz Atatürk’ü vatanımızı bayrağımızı bu kadar çok seviyoruz. Sayın Hüseyin Turan’a da Giresun şehrine gelip konser verdiği için teşekkür ediyorum’’dedi.
Başkan Aksu’dan sonra mikrofonu alan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan şöyle konuştu;’’Sevgili kardeşlerim öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Şehitler diyarından sizlere sevgiler getirdim. Yüce Atatürk, Afyonkarahisar ve Dumlupınar’da sizin uşaklarda vardı dedi. O uşaklar Çanakkale’de de vardı.Onlar bu vatanın kurtarılması için canlarını seve seve veren uşaklar. Allah hepsinden razı olsun. İyi ki onlar var ve biz burada beraberiz kardeşçe yaşıyoruz. Ne mutlu bize, Ne Mutlu Türküm Diyene!.’’
Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sanatçı Hüseyin Turan’a çiçek, fındık ve fındık başımın tacı heykeli verdi.