Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her şey Süper Lig için”

“HER ŞEYE RAĞMEN İYİ

“HER ŞEYE RAĞMEN İYİ KONUMDAYIZ”

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, TFF 1. Lig’de geride kalan 10 haftayı değerlendirdi. Giresunspor’un geçmiş sezonlara kıyasla iyi bir pozisyonda olduğunu ifade eden Keleş, “Lig uzun bir maraton, yaşadığımız zorluklara rağmen bir maç eksiğimizle 9 maçta 15 puan topladık. Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tura yükseldik. Ligde zaman zaman hesapta olmayan puan kayıpları yaşıyoruz ancak buna rağmen başlangıç olarak uzun yıllardır camiamızın topladığı en iyi puanlardan birini topladığımızı düşünüyorum” dedi.

“YENİ STADIMIZDA OYNAMAK İSTİYORUZ”

İç saha maçlarında olumsuz saha şartlarında mücadele etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Keleş; “Öncelikle futbolcularımızı kutluyorum, evimizdeki maçlarımızı oldukça ağır bir zeminde oynuyoruz. Böyle bir zeminde futbol oynamak çok zor bir iş, bu anlamda oyuncularımızı kendilerini riske atarak gösterdikleri mücadeleden dolayı ayrı ayrı kutluyorum. Bir an önce yeni stadımıza geçmek istiyoruz. Çünkü Atatürk Stadı’nın ağır zemin koşulları hem oyunumuzu hem de aldığımız puanları çok fazla etkiliyor” dedi.

“3 GÜNDE BİR MÜSABAKA OYNAYACAĞIZ”

Ziraat Türkiye Kupası’nda yollarına 5. Tura yükselerek devam ettiklerini belirten Keleş , “Kupa maçları bizim için önemli çünkü bu müsabakalarda ligde daha az süre almış oyuncularımıza şans veriyorum. Böylece hem onların durumunu görmüş oluyoruz hem de maç performanslarını yükseltmek istiyoruz. Önümüzde çok yoğun bir program var. 3 günde 1 maç oynuyoruz. 4 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacağız. Pandemiden etkilenmezsek bu periyotta hedeflediğimiz sonuçlara ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

“TARAFTARIMIZ BİZLERE GÜVENSİNLER”

Yeşil beyazlı camiadan destek beklediklerini aktaran Keleş, “Önümüzde uzun bir maraton var. Bizler bu süreçte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek, hedefe yürümeye devam edeceğiz. Yaşadığımız bazı zorluklara rağmen takımımızın uzun yıllardır elde ettiği en iyi puanları toplamayı başardık. Ve çok daha iyisini başarabileceğimizi düşünüyorum. Bu noktada taraftarlarımızdan bizlere olan desteklerini esirgememelerini ve bize güvenmelerini istiyorum. Biz inancımızla ve mücadelemizle herkesin arzuladığı Süper Lige çıkacağız” dedi.