Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her maç şampiyonluk maçı

Çotanakların teknik patronu Keleş,

Çotanakların teknik patronu Keleş, kalan 3 maçta hedefledikleri puanları toplayarak sezon sonunda şampiyonluk kupası ile Giresun halkının 44 yıllık hasretini dindireceklerini ifade etti.

TFF 1 Lig lideri GZT Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, ligde artık kolay maç diye bir şey olmadığını her maçın çok zorlu olduğunu söyledi.

Adana Demirspor karşılaşmasını unutup Altınordu maçına odaklanmaları gerektiğine dikkati çeken Keleş, yaptığı açıklamada; “Adana Demirspor maçından istediğimiz sonucu elde edemedik. Sahada oyuna etki eden pek çok faktör vardı. Hakem hataları ve usulsüz seyirci alımına ilişkin olmaması gereken pek çok durumla karşı karşıya kaldık. Sezon başından bu yana seyircisiz olarak oynadığımız ve taraftarlarımızdan mahrum kaldığımız bu dönemde, 5-6 bin kişilik taraftar kitlesinin maça girmesine müsaade edilmesi haksız bir rekabet ortamı oluşturuyor. Bu duruma göz yumulması kabul edilebilir bir durum değildir. Karşılaşma sırasında oyuncularım sahada ellerinden gelen gayreti gösterdiler sahaya mutlak galibiyet düşüncesi ile çıktık ancak istediğimiz sonucu elde edemedik. Önümüzde Altınordu ile oynayacağımız önemli bir karşılaşma var. Bizim için kalan her maç şampiyonluk maçı değerinde. Ligde zor ve önemli haftalara girdik ve inanıyorum ki 3 hafta sonra bu şehre şampiyonluk kupasını getirerek şehrin 44 yıllık hasretini dindireceğiz” dedi.

GİRESUNSPOR’UN MUHTEŞEM TARAFTARLARI VAR

Giresunspor’un muhteşem bir taraftarı var” diyen Keleş; “Giresunspor taraftarlarının takımına, şehrine olan inancı inanılmaz büyük. Sezon başından bu yana her zaman yanımızda oldular. Bizlerden desteklerini bir an olsun esirgemediler. Elde ettiğimiz bu başarılarda onlarında payı çok büyük, taraftarlarımızın desteği ile bugün güzel işler başarıyoruz. İnanıyorum ki 3 hafta sonra bu şehrin 44 yıllık hasretini bitirerek şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız” şeklinde konuştu.