Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hep beraber sahip çıkalım”

Çotanakların Başkanı Karaahmet; “Bu

Çotanakların Başkanı Karaahmet; “Bu kulüp ne kadar kendi imkanlarıyla ayakta durursa o kadar ulaşılmaz olacak.”

“GERÇEKLERİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Hakan Karaahmet, Giresunspor’un gerçeklerini anlatarak devam ettiklerini ifade ederek, “Güven duyulan bir başkan olmak benim için çok önemliydi. Özellikle dışarıda gösterilen ilgi beni çok memnun ediyor. Birbirimize gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. Ben söylediğim her şeyin arkasındayım. Giresunspor gerçeğini anlatmaya devam edeceğim. Giresunsporumuz bugün Süper Lig’in en renkli takımlarından biri olmaya aday. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor. 4 transfer bitti, önümüzdeki günlerde yine biten transferler olacak.”

“BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİLDİ”

Taraftarların özellikle sosyal medyadan transfer konusunda ve takımda kalan oyuncular ile ilgili çok fazla eleştirilerine değinen Karaahmet, “Biz geçen sene ne yaptıysak aynı şeyi yapmaya devam ediyoruz. Geçen seneki başarı tesadüf değildi, yapılan işlerin doğruluğunu şampiyon olarak tescilledik. Bu sene de öyle olacak. Taraftarlarımızın bazen bizden beklentilerinin doğru olduğunu düşünmüyorum, aksine bu beklentilerin bize zarar verdiğini ve yanlış yönlendirebileceğini düşünüyorum. Basit şeylerden kurtulun, biz en uygun olacak oyuncuyu getirmeye çaba gösteriyoruz.

Karaahmet, Giresunspor’un sosyal medya hesaplarında paylaşılan gönderilere ağza alınmayacak şekilde yorum yapanların da engellendiğini belirterek, bu şekilde teknik direktöre, futbolculara, takıma haddini aşan ve sınır koymadan yorum yapanların da engellenmeye devam edeceğini söyledi.

“BİZİ SEVMEYENLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Karaahmet, kendisini ve kulübü eleştiren bazı isimler için takıma zarar vermeyin cümlesine yer vererek, “Bizi sevmeyenlerin olduğunu biliyorum ama takıma zarar vermeyin. Başka işlere girdiler, bunları bırakın. Benim aldığım her oyuncunun altında imzam var.

“KİMSE SÖYLEDİ DİYE TRANSFER YAPMIYORUZ”

Karaahmet, transfer çalışmaları ve kadro yapılanması ile ilgili, “Daha zamanımız var, her şey yolunda. Kimse söyledi diye transfer yapmıyoruz. Gelen oyuncuları gördüğünüzde doğru transfer yapmışlar diyeceksiniz. Ben en doğru kararın bizim tarafımızdan verildiğine eminim. Kamp devam ediyor, ikinci etap kampına kadar takımın yüzde seksen, doksanı tamam olacak. Elimizdeki oyuncular Süper Ligde de başarılı olacak, adından çokça bahsettirecek oyuncular. Oyuncularımızın her biri kıymetli. Giresunspor’un yarın maçı olsa sahaya çıkıp oynayacak oyuncuları var. Giresunspor doğruları ile bir yerlere gelecek, bu doğruları da herkese göstermeye devam edeceğiz. Elde edilen başarı rastlantı değil. Bu Giresunspor düşer saçmalığını yapmayalım. Giresunspor’un başarılı olacağından asla tereddütünüz olmasın. Takımımıza her yerde sahip çıkın. Kavganın bize faydası yok, halen daha Giresunspor’un bulunduğu konumunun farkında olmayanlar var.”

“BURAK ELMAS’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Transfer çalışmalarında oyuncular ile ilgili detaylı bilgilendirmeleri de yapan Karaahmet, “Galatasaray Kulübü Başkanı, Giresunlu hemşehrimiz, çok naif beyefendi Burak Elmas’a teşekkür ediyorum. Kaleci transferimiz için kendileriyle görüşme yaptık, anlaştık diyebilirim. 1-2 gün içerisinde de taraflar olarak ön sözleşmeyi imzalayacağız. Fatih Terim’e de ayrıca teşekkür ederim.”

“FORMALAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TANITILACAK”

Taraftarların merakla beklediği yeni sezon formaları ile ilgili konuya değinen Karaahmet, “Yeni formalarımız önümüzdeki hafta tanıtılacak. Nike ile anlaşma sağladık. Yeni sezonda onlarla devam edeceğiz. Diadorra’ya da teşekkür ederiz.”

“GİRESUNSPOR’A İSTEDİĞİMİZ ŞEYLERE NEDEN ENGEL OLUNUYOR?”

Kulübün kalıcı gelir noktasında elinde hiçbir şey olmadığına dikkat çeken Karaahmet, girişimlerde bulunduklarını ama sonuca gidemediklerini belirterek, “Kalıcı gelirde otoparklar konusundan sonuç alamadık, ekonomik getirisi iyi değil. Giresunspor’a ben bir şey isterken sanki kendime istiyormuşum gibi düşünülmesi beni üzüyor. Bizim istediğimiz şeylere neden engel olunuyor anlamıyorum. Bir yer kulübe kazandırmak için girişimlerde bulunduk, tüm kurumlardan neler yapabiliriz, nasıl adımlar atabiliriz diye bilgilendirme yazısı istedik. DSİ bizim talebimize öyle bir yazı yazmış ki, bu düşmanlığı ben anlayamıyorum. Giresunspor her şeyden daha büyük. Bize o yazıyı yazan DSİ müdürü, Trabzon’da bunu yapamazsın. Bizim kulübümüzün ayakta kalması için kalıcı gelirler olmazsa olmazımızdır.

“GİRESUNSPOR’U KARŞISINA ALANLARLA SAVAŞMAYA HAZIRIM”

Sözlerine devam eden Karaahmet, “Giresunspor ile sorunu olanın benimle de sorunu olur. Giresunspor’un karşısında olursa eğer bir kişi ya da kurum, ben de karşısında savaşmaya hazırım. Bunu başka yerde yapamazsınız, bende burada yaptırmam. Kimse kendi hırsları için Giresunspor ile mücadele etmeye kalkmasın. Giresunspor’un önünde kimse durmasın. Bize ne kadar gelirlerse, biz de o kadar geliriz. Ben siyasetçi, politikacı değilim. Tek derdim Giresunspor.

“LOCA SATIŞLARINA DESTEK BEKLİYORUZ”

Loca satışlarının başladığını ve daha fazla talep olması gerektiğinin altını çizen Karaahmet, “Özellikle iş dünyasından ilgi göstermelerini bekliyoruz. Giresun’daki bütün odalar, sivil toplum kuruluşları loca almak zorunda. Kurumların da loca alması lazım. Alanlara teşekkür ediyoruz, almayanları da ilerleyen günlerde açıklayacağız. İnşallah amacımıza ulaşırız, sanayi odası geçen sene almadı. Ama bu sene almalı, alacaklarını da düşünüyorum. Hem bize destek vermiş olacaklar, hem de gelen misafirlerini orada ağırlayabilecekler.”

“BU STADIN KİRASI 4-5 MİLYON LİRA”

Taraftarların kombine fiyatlarının 1000TL civarlarında olacağını öğrenince sosyal medya üzerinden algı yapılarak, tepki gösterilmesine de cevap veren Karaahmet, “Kombinelerin en düşüğünün 1000 TL olduğu doğru. Bu stadın kirası 4-5 milyon TL. Kombineler satıldığında bile gelecek olan para stadın kirasını karşılamıyor.

“25-30 MİLYON PARA GELECEK”

Basın mensuplarının, süper lige çıkılmasının ardından alınacak olan parayı sorması üzerine cevap veren Karaahmet, “Giden para şuan itibariyle 3.5 milyon TL civarlarında, bunu cebimizden verdik. 25-30 milyon TL civarında bir para gelecek. Ama gelen para hepinizin de bildiği üzere transfer tahtasını kaldırmak için gidecek. Bu borcu ben yapmadım. Başka da bu para haricinde şuanda gelecek olan para yok. Sezon başlayınca, galibiyetlerle beraber gelecek para ayrı.”

“BARİ KONUŞMAYIN, CEVAP VERMEK ZORUNDA KALIYORUZ”

Geçtiğimiz dönem başkanlık koltuğunda oturan Sacit Ali Eren’in, iddialarına cevap veren Karaahmet, “Rusescu ile ben hiç görüşmedim. 100 bin Euro değerinde olan oyuncuya 300 bin Euro verdiniz. Şimdi 5 milyon TL alacağı var faizleriyle beraber. Yazık değil mi bu paraya? Bari konuşmayın, yoksa biz cevap vermek zorunda kalıyoruz. Doğruları konuşsunlar. Çok ciddi bir borç sarmalından çıktı Giresunspor, çıkmaya da devam edecek. Herkes destek olacak. Giresunspor en iyi şekilde yönetilmeye devam edecek. Kulüp, tüm dünyadaki Giresunlular ile birlikte yönetilecek.”

“GZT İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Çotanak Spor Kompleksi ve Giresunspor isim hakkıyla ilgili bilgi veren Karaahmet, “Stat isim hakkı için bazı görüşmelerimiz oldu, hak ettiği değerini veren olursa öne isim gelecek. Takım ismine gelen reklam için ise geçtiğimiz sezonda olduğu gibi GZT ile anlaşmamız devam edecek. Son aşamaya geldik, kısa sürede resmiyete kavuşur.”

“FİSKOBİRLİK’İN YAKIŞTIĞI GİBİ DESTEK OLMASI LAZIM”

Giresun’un en büyük bütçesine ve işlem hacmine sahip olan Fiskobirlik kurumunun, kulübe geçtiğimiz sezon destek verdiğini fakat bu sezon desteğin arttırılmasını vurgulayarak Karaahmet, “Fiskobirlik’in Giresunspor’a yakıştığı gibi destek olması lazım. Biz hediye istemiyoruz, bir firmanın reklam bütçesi varsa, Giresunspor en doğru mecradır. Vermezlerse eğer ben art niyet olduğunu düşünürüm fakat vereceklerine inanıyorum.”

Yapılacak olan genel kurula ilişkin de önemli cümlelere yer veren Karaahmet, “Yapacağımız kongre ile birlikte tüzük değişikliğine gideceğiz, kim gelirse gelsin kulübü gelirinin yüzde 40’ndan fazlası olacak şekilde zarara uğratamayacak.”