Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefte Altay var

Çotanakların teknik patronu Keleş,

Çotanakların teknik patronu Keleş, Adanaspor galibiyetinin moraliyle Altay deplasmanından da 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş, Adanaspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Keleş, “Rakibimiz ligin en az gol yiyen takımlarından biriydi. Adanaspor’un artılarını eksiklerini iyi çalışmıştık. Maça iyi başladık ve yakaladığımız pozisyonları gole çevirdik. Devreye 2-0’lık üstünlükle girdiğimizde devre arasında arkadaşlarımızı uyardım. Aynı disiplin ve oyunu istedim. Tabi futbol bu, anlık yapılan hataların yeri yok futbolda. Yaptığımız hatalar bizi 3-2 geriye düşürdü. Çocuklar pes etmedi. Maçın sonuna kadar mücadeleyi sürdürdük ve neticede sahadan galibiyetle ayrıldık. Yenilmezlik serimiz 5 maça çıktı. Zorlu bir virajı kayıpsız döndüğümüz için mutluyuz” dedi.

Şimdiki hedeflerinin Altay maçını kazanmak olduğunu ifade eden Keleş, “Ara vermeden hemen Altay maçının hazırlıklarına başladık. Bu lig bildiğiniz üzere Süper Lig’in arka bahçesi. Gerek kalite, gerekse zorluk anlamında her maç zor. Biz bu maçta da sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Adanaspor galibiyetini Altay deplasmanında perçinleyip şehre güzel bir sonuçla dönmeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.