Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimizin peşinden koşacağız”

Çotanakların Asbaşkanı Usta; “Sezon

Çotanakların Asbaşkanı Usta; “Sezon başında önümüze koyduğumuz Süper Lig hedefimizin peşinden koşmaya, bu uğurda savaşmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz.”

TFF 1. Lig’de play-off mücadelesi veren Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, Giresun halkının 43 senelik Süper Lig özlemine son verebilmek için her türlü fedakarlığı yağmaya devam edeceklerini söyledi.

Usta, gazetemize özel yaptığı açıklamada, “İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz bu işe inandık ve Giresun halkının, Giresunspor camiasının 43 yıllık Süper Lig özlemine son verebilmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu zamana kadar çok badireler atlattık ancak her türlü olumsuzluğa rağmen halen sezon başında önümüze koyduğumuz hedefin içerisindeyiz. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece de hedefimizin peşinden koşmayı, bu uğurda savaşmayı sürdüreceğiz” dedi.

Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrükspor maçı hakkında da samimi konuşan Usta, “TFF 1. Lig’de kolay maç yok. Biz ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yaptık ve bu iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Bu hafta Fatih Karagümrükspor ile deplasmanda kozlarımızı paylaşacağız. Takımımız Karagümrük maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürüyor. Her maça olduğu gibi bu karşılaşmaya da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Play-off hedefimiz yolunda büyük önem taşıyan bu zorlu maçtan güzel bir skorla ayrılıp, taraftarlarımızı sevindirmek amacındayız. Marmara Bölgesi’nde yaşayan hemşehrilerimiz başta olmak üzere bütün taraftarlarımızı Pazar günü desteğe bekliyoruz” şeklinde konuştu.